Microsoft Copilot - vaša bližnjica do produktivnosti in učinkovitega sodelovanja

Copilot za skalabilno prihodnost

V današnjem hitrem poslovnem svetu je učinkovitost ključna. Microsoft Copilot izstopa kot vaš osebni asistent, ki razume vaše potrebe in vam pomaga pri opravljanju vsakodnevnih nalog. Omogoča zmanjšanje obremenitev z rutinskimi opravili, izboljšanje komunikacije in sodelovanja ter sprejemanje boljših odločitev.

Ključne prednosti

 • Povečana produktivnost: avtomatizira rutinska opravila in omogoča zaposlenim, da se osredotočijo na pomembnejše naloge.
 • Učinkovitejše sodelovanje: izboljša komunikacijo in sodelovanje med člani ekipe.
 • Pametnejše odločitve: na podlagi podatkov omogoča vpoglede in predloge za boljše odločitve.
 • Manjša delovna obremenitev: zmanjša število napak in prihrani čas.
 • Prilagodljivost: prilagaja se različnim delovnim procesom in potrebam podjetij v različnih panogah.
 • Varnost: skrbi za varnost in zasebnost podatkov.

Ključne lastnosti

 • Integracija z Microsoft 365: deluje znotraj Worda, Excela, Outlooka, PowerPointa in Teams.
 • Povzemanje dokumentov in e-pošte: hitro povzema bistvo dolgih besedil.
 • Pametno iskanje: učinkovito najde dokumente in informacije.
 • Ustvarjanje vsebin: Copilot poskrbi za ustvarjanje osnutka dokumentov, e-poštnih sporočil in predstavitev.
 • Analiza podatkov: poda vpoglede in predloge na podlagi podatkov.

Izobraževanja Copilot za podjetja

V Skupini Stroka.si nudimo specializirana izobraževanja za Microsoft Copilot, ki so prilagojena potrebam vašega podjetja. Izvajamo jih v živo na vaši lokaciji ali preko spleta, kjer vas podrobno seznanimo z delovanjem orodja in vam pomagamo kar najbolje izkoristiti njegove zmogljivosti.

Izobraževanja potekajo v slovenskem ali angleškem jeziku, prav tako se orodje predstavlja v slovenski ali angleški verziji.

Za rezervacijo termina nam pišite na ccc@stroka.si.

Rezervacija >

Spletni Copilot tečaj

V Skupini stroka.si smo ustvarili platformo z mikro 5-minutnimi tečaji, ki so namenjeni dinamičnemu načinu življenja in omogočajo uporabnikom, da jih izvajajo kjer koli in kadar koli. Na platformi omogočamo tudi izobraževanje slovenskega Copilot orodja

Potek tečaja:

 • kaj Copilot orodje sploh je in kaj omogoča,
 • nastavitev okolja Microsoft Copilot,
 • uporaba Copilota znotraj M365 orodij (Word, Excel, Teams, Outlook, Powerpoint ...).

Za prijavo nam pišite na ccc@stroka.si.

Prijava >

Moč Copilota za vaše podjetje

Microsoft Copilot ni le orodje, temveč osebni asistent, ki bo spremenil način dela posameznikov. Z njim bodo zaposleni postali bolj produktivni, učinkoviti in inovativni.

Preberite več o Copilot orodju >

Zakaj izbrati Skupino stroka.si?

usposobljenost

Strokovnost in usposobljenost

70+ vrhunskih informacijskih in poslovnih strokovnjakov zagotavlja profesionalno uvedbo programske opreme. Za kvalitetno opravljanje storitev vzpostavitve, podpore in razvoja nas je Microsoft že trikrat nagradil z nazivom "Partner of the Year" v Sloveniji
podpora

Celovita podpora in vzdrževanje

Visoko kakovostno vzpostavljen HelpDesk sistem naročnikom omogoča “All-in-one” servis za podporo poslovanja. Poleg kvalitetne podpore ponujamo tudi dodatna izobraževanja za uporabo orodij in večanje učinkovitosti zaposlenih
office365

Dodatne rešitve na Microsoft 365

Na podlagi izkušenj na trgu smo razili dodatne poslovne rešitve na platformi Microsoft 365, ki jih lahko podjetje oz. uporabniki takoj pričnejo uporabljati. Na voljo so preproste, a učinkovite rešitve za podporo prodaji (CRM), vodenju projektov, vodenju servisa, organizaciji dokumentacije podjetja, itd.

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.