Spletna trgovina za trgovce, ki želijo prodati več

Na podlagi 20-letnih izkušenj vam lahko pomagamo postaviti profesionalno spletno trgovino po vaši meri, s katero boste prodrli na domači in tuji trg. 

S povezavo z ERP PANTHEON ali drugim poslovnim programom (Recepe, Navision, SAOP, Vasco, e-Računi itd.) pospešimo proces upravljanja z artikli, naročili, zalogami, cenami in popusti ter vam omogočimo, da se osredotočate izključno na pospeševanje prodaje vaših izdelkov.
 

PREVERITE KJUČNE TRENDE ZA SPLETNE TRGOVINE V 2022 »

Prijazna nakupovalna izkušnja

Kaj je kupcu najbolj pomembno, ko obišče spletno trgovino? Da hitro najde želen izdelek? Da hitro zaključi nakup? Kako mu bomo torej to omogočili - s prijaznimi filtri, z naprednim iskalnikom, s preprosto spletno blagajno? 

Še pred začetkom izdelave spletne trgovine je potrebno podrobno preučiti in razumeti kupca - kako razmišlja, kaj si želi, kakšne izkušnje ima .. Iz tega razloga skrbno načrtujemo nakupovalno izkušnjo ter vključujemo napredne funkcionalnosti, ki mu bodo olajšale iskanje in izbiro izdelkov v spletni trgovini. Ko najde ustrezen izdelek, je najpomembneje, da mu omogočimo hiter in preprost zaključek. To dosežemo s preprosto blagajno, ki mu omogoči izvedbo nakupa v manj kot eni minuti. 

Več o tem, kako pomembno je, da kupce vedno postavimo na prvo mesto, si preberite v študiji primera rešitve za podjetje Evitas.

Moduli za pospeševanje prodaje v spletni trgovini

Želite prodati še več? V vašo spletno trgovino vključimo možnosti urejanja različnih akcij, kot so:
- kupon za popust na nakup, izdelke, kategorije ali blagovne znamke,
- brezplačna poštnina nad določenim zneskom nakupa,
- kupon za akcije po vaši meri.

V spletni trgovini prav tako omogočimo različne možnosti izpostavljanja pomembnih izdelkov:
- izpostavitev akcijskih, najbolje prodajanih ali aktualnih izdelkov na prvi strani,
- prikaz povezanih izdelkov (izdelki, ki jih je smiselno kupiti zraven določenega izdelka), 
- prikaz sorodnih izdelkov (izdelki iz iste kategorije)
- prikaz povezanih izdelkov v košarici,
- izpostavitev izdelkov in akcij po vaši meri.
 

Preproste plačilne metode v spletni trgovini

Želite svojim kupcem omogočiti plačilo na obroke? Morda plačilo s sodobnimi plačilnimi metodami, kot so Apple Pay, Google Pay, Mastercard, Visa, PayPal …? Sočasno pa ne želite pozabiti na tradicionalne metode, kot je plačilo po predračunu ali plačilo po povzetju? Brez skrbi – na predračun dodamo tudi QR kodo, ki jo bo kupec preprosto in hitro poslikal ter v nekaj sekundah opravil plačilo.

Želite prodajati doma ali po svetu?

V spletno trgovino lahko vključite več različnih poštnin, razdelanih za vsako državo posebej. Prav tako imate možnost nastavitve raznih valut, ki se avtomatsko posodabljajo skladno z aktualnimi tečaji. Spletna trgovina vam omogoča vključitev več jezikov, ki jih lahko kadarkoli poljubno dodajate.

V kolikor želite na različnih trgih ponujati različne izdelke, morda celo pod različno blagovno znamko, pa ponujamo možnost vzpostavitve spletnega nakupovalnega središča, ki bo pod eno streho združeval spletne trgovine z različnimi domenami.
 

Popolna povezava spletne trgovine s poslovnim programom (ERP Pantheon, Recepe, Vasco, SAOP, Navision itd.)

80% naših naročnikov ima spletno trgovino povezano s svojim poslovnim programom (ERP). Zaradi hitrega širjenja spletnih trgov mnogi podjetniki v nekem trenutku ne zmorejo več ročno obvladovati spletnih naročil. Ker želijo biti hitrejši, učinkovitejši in prodati še več, pričnejo razmišljati o optimizaciji procesa obdelave spletnih nakupov. Najbolj učinkovita rešitev za hitrejšo obdelavo spletnih nakupov je povezava med spletno trgovino in poslovnim programom. V Skupini stroka.si imamo izkušnje s povezovanjem spletne trgovine in ERP Pantheon, Recepe, Vasco, SAOP, Navision, eRačuni in s poslovnimi programi na ključ. Prav tako omogočamo izvedbo uvoza artiklov na ključ s CSV, XML ali drugo datoteko.

Oglejte si webinar, v okviru katerega boste izvedeli, kdaj se je najbolj primerno odločiti za povezavo spletne trgovine z vašim ERP sistemom.

Prav tako vas vabimo k branju izjave stranke, ki je s pomočjo povezave spletne trgovine nopCommerce in poslovnega programa PANTHEON poslovanje popeljala na višjo raven.

Popolno povezavo spletne trgovine si lahko preberete tudi v študiji primera Integracija nove spletne trgovine z lastnim ERP-jem za učinkovito B2B in B2C prodajo.

SEO optimizacija za visoko pozicioniranje spletne trgovine v Googlu

Visoko pozicioniranje v Googlu je ključnega pomena za dobro prodajo, sploh če ponujate izdelke široke potrošnje. Na to, kako visoko vas prikazuje Google, pa seveda imamo vpliv. Spletne trgovine, ki smo jih izdelali v ekipi Skupine stroka.si, spadajo med najbolje uvrščene spletne trgovine po ključnih besedah v Googlu. Imamo znanje za vsebinsko in tehnično rešitev, ki bo tudi vas postavila na prva mesta.

Zadovoljstvo strank je vedno na prvem mestu

Integracija nove spletne trgovine z lastnim ERP-jem za učinkovito B2B in B2C prodajo

Integracija nove spletne trgovine z lastnim ERP-jem za učinkovito B2B in B2C prodajo

V podjetju Q-BRICKS so potrebovali novo spletno trgovino, ki bo hkrati povezana z njihovim lastnim ERP sistemom....
Preberi več
Spletna lekarna, ki reši problem vsakogar, ki naleti na zdravstveni zaplet

Spletna lekarna, ki reši problem vsakogar, ki naleti na zdravstveni zaplet

"Skupina stroka.si je za nas izdelala spletno lekarno na strani www.moja-lekarna.com. Odlikuje jo...
Preberi več
Prisluhniti kupcem: bistvo uspešne spletne trgovine

Prisluhniti kupcem: bistvo uspešne spletne trgovine

»S podporo Skupine stroka.si platformo dnevno prilagajamo in ji modularno dodajamo funkcionalnosti, obenem pa...
Preberi več

Želite dodatne informacije?

Spletna trgovina na vrhunski nopCommerce platformi

skrbništvo

Varno in stabilno okolje

nopCommerce je oblikovan v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR), regionalnimi zakoni in varnostnimi protokoli povsod, kjer se ga uporablja. Ob spremembah v zakonodaji je hitro poskrbljeno za potrebne nadgradnje sistema.
spletne vsebine

Enostavna administracija

Ena od odlik platforme nopCommerce je prijazen spletni urejevalnik (CMS) - orodje, ki znatno pospeši in olajša delo spletnemu administratorju.
izobraževanje

Nadgradljivost in razširljivost

Izgled in funkcionalnosti spletne trgovine lahko prilagajate svojim željam oziroma za to poskrbimo mi. Če želite imeti pri urejanju proste roke, v prihodnosti pa želite spletno trgovino še razširiti, je odprtokodni sistem, kakršen je nopCommerce, edina prava izbira.
enotna baza

Večjezičnost

Vašo spletno trgovino lahko izdelate v različnih jezikovnih različicah, sistem pa prav tako omogoča prilagoditev glede na specifike različnih držav.
nadzorna plošča

Preglednost naročil

Sodoben CMS sistem vam zagotavlja, da v resničnem času spremljate vsa naročila, ki so predstavljena na uporabniku prijazen način in vključujejo vse potrebne podrobnosti.
digitalna strategija

Optimalni stroški vzdrževanja

nopCommerce je v primerjavi s konkurenčnimi platformami cenejši za vzdrževanje, z vidika funkcionalnosti pa ponuja širok nabor različnih modulov, ki jih lahko kadarkoli poljubno vklapljamo.

Besede zadovoljnih uporabnikov

Zakaj nam zaupati na področju spletnih trgovin?

izkusnje
15+
let izkušenj
spletne trgovine
100+
spletnih trgovin
Pantheon premium partner
Microsoft Silver
NopCommerce
Razvoj integrirane spletne trgovine za Roko d.o.o.: preboj v digitalno poslovanje

Ne spreglejte tudi...

Razvoj integrirane spletne trgovine za Roko d.o.o.: preboj v digitalno poslovanje

Integracija nopCommerce platforme z ERP sistemom je podjetju Roko d.o.o. omogočila pomemben napredek v digitalnem...
NopCommerce platforma praznuje 15. obletnico delovanja

Ne spreglejte tudi...

NopCommerce platforma praznuje 15. obletnico delovanja

NopCommerce ponuja široko paleto možnosti za povezovanje z drugimi sistemi in nadgraditev platforme z novimi...
Rezultat nadgradnje spletne trgovine: boljše sodelovanje z B2B in B2C kupci ter povečana prodaja

Ne spreglejte tudi...

Rezultat nadgradnje spletne trgovine: boljše sodelovanje z B2B in B2C kupci ter povečana prodaja

»Pri pripravi in izvedbi nadgradnje rešitev smo ugotovili, da lahko s Skupino stroka.si ustvarimo ogromno, saj...

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.