[BLOG + VPRAŠALNIK] Enostavno do boljšega sodelovanja med zaposlenimi na različnih lokacijah

[BLOG + VPRAŠALNIK] Enostavno do boljšega sodelovanja med zaposlenimi na različnih lokacijah
Image

Zaposleni v sodobnih podjetjih se združujejo v projektne ekipe. Doseganje skupnega cilja na projektu motivira vse vključene. A pod pritiskom trga zaposlenim velikokrat zmanjkuje časa, vedno bolj prihaja do šumov v komunikaciji, ljudje postajajo nestrpni. Zdi se jim, da prepogosto iščejo dokumente, informacije, po drugi strani se utapljajo v poplavi le-teh. 

 

Sodelovanje postaja oteženo, saj se na projekte vključujejo zunanji zaposleni, pogodbeni sodelavci ali zaposleni iz različnih lokacij. Zaposleni postajajo nemotivirani, njihova učinkovitost pada. Podjetje izgublja dodano vrednost, ki bi jo zaposleni sicer lahko ustvarili.

Centralno mesto za komunikacijo in sodelovanje

Da bi zaposlenim ponudili okolje, v katerem se počutijo dobro, kjer lahko učinkovito medsebojno komunicirajo in na hiter način najdejo ustrezne informacije, imamo možnost ustvariti skupno projektno mesto. To projektno mesto se imenuje Microsoft Teams in je podprto s sodobnimi orodji za produktivnost in sodelovanje. Okolje zaposlenim ponuja zares dobre možnosti sodelovanja, kar izboljša učinkovitost projektov. Ta učinkovitost se lahko meri v hitrosti izvedbe ali v sami kvaliteti izvedbe projekta. Omenjeno pa tako za naročnike kot za podjetje predstavlja dodano vrednost, prihranek denarja.

Centralno projektno mesto vam omogoča: 
  • učinkovito organizacijo dela z uporabo že znanih, obstoječih orodij (Word, Excel Skype … ), 
  • učinkovit pregled nad delom zaposlenih, teamov, 
  • zbirno mesto za podatke iz analitičnega orodja Power BI, 
  • spremljanje dodeljenih in izvedenih opravil
  • shranjevanje dokumentacije na enem mestu in s tem lažje iskanje le-te, 
  • spremljanje prodajnih podatkov, ki so pripeljani iz orodja za upravljanje odnosov s strankami,
  • dosegljivost zapisnikov sestankov iz orodja OneNote, 
  • vključitev podatkov o stanju projektov iz orodja JIRA, 
  • lažje in cenejše komuniciranje (Skype klici) ter 
  • izvedbo video in avdio konference delovne skupine (virtualni sestanki). 

 

Možnosti je veliko. Orodja, s katerimi uspešno delate že danes, lahko učinkovito povežete preko centralnega mesta in prihranite. Skupina zaposlenih sodeluje na popolnoma nov način, si oblikuje delovno okolje po svoji meri in povezuje ljudi, vsebine in pogovore v realnem času na enem mestu.

 

Smatrate, da bi v vaši organizaciji zaposleni lahko bolje sodelovali v teamih? Za pomoč pri razmišljanju o obstoječem in želenem sodelovanju med ekipami zaposlenih smo za vas pripravili priročnik/vprašalnik, ki ga lahko pridobite z izpolnitvijo obrazca spodaj. Odgovori so namenjeni samo vam. 

Z naše strani pa pripravljamo spletni seminar, na katerem vam bomo predstavili nekaj trikov, namigov in orodij, ki vam lahko pomagajo, da vaši teami sodelujejo in komunicirajo na še lažji in boljši način. Pišite na ccc@stroka.si in zahtevajte povezavo na webinar, ki bo v torek, 23. oktobra 2018 ob 11:00 uri.

 

Želim prenesti vprašalnik "Izboljšajte komunikacijo med teami zaposlenih"

 

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.