Boljša izkušnja udeležencev na Microsoftovih dogodkih

Boljša izkušnja udeležencev na Microsoftovih dogodkih

Referenčni primer: Boljša izkušnja udeležencev na Microsoftovih dogodkih
Naročnik rešitve: Microsoft Slovenija.
Leto vpeljave: 2015
Rešitev: eRegistrator - Solutions 365

Microsoft je z digitalizacijo bistveno pospešil postopek registracije in potrjevanja udeležencev na dogodkih saj so zaradi povezanosti vseh delov rešitve vse povratne informacije na voljo takoj. Hostese lahko v trenutku potrdijo ali dodajo nove udeležence, vodjam dogodkov pa so takoj na voljo informacije o številu udeležencev in njihove povratne informacije, pridobljene s pomočjo ankete. Rešitev obenem pomeni manj napak v postopku, saj ni potrebe po ročnem vnosu podatkov iz anket ali seznama udeležencev.

»Takoj lahko vidimo, koliko prijavljenih posameznikov se je v resnici udeležilo dogodka, in podatke izvozimo v obliki, primerni za uporabo v sistemu za upravljanje odnosov s strankami. Tako imamo v trženju in prodaji vedno vpogled, na katerih dogodkih so bili posamezni udeleženci in kje se nam odpirajo priložnosti za prodajo in sodelovanje.« je strnila Vodja marketinga za velika podjetja na Microsoft Slovenija Lara Vodlan.

Želim prebrati celotno študijo primera vpeljave rešitve eRegistrator

 

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.