[IT ljudem] Kaj odmeva letos? Umetna inteligenca, SMART tehnologije

[IT ljudem] Kaj odmeva letos? Umetna inteligenca, SMART tehnologije

Vsako leto je ena tehnologija, ki najbolj odmeva v poslovno-tehnoloških krogih. Lani se je govorilo predvsem o tehnologiji veriženja blokov (blockchain), letos je govora o umetni inteligenci in njenih vplivih na prihodnost podjetij in ljudi ter spremembah, ki jih prinaša. V našem podjetju bomo, poleg zgoraj omenjenega, predstavljali še rešitve v povezavi z virtualno resničnostjo, strojnim učenjem (ML), internetom stvari (IoT) in govorili o t.i. SMART tehnologijah

 

Nekaj rešitev, ki so plod večletnega dela našega oddelka za raziskave in razvoj vam bomo predstavljali na prihajajočih dogodkih v maju in juniju:

 

 

Na PANTHEON konferenci poudarek na poslovni analitiki in prednostih integracije spletne trgovine s programom PANTHEON 

 

Prisluhnite predavanju z naslovom: 81 % hitrejše vodenje prodaje in zalog preko spleta, ki bo v sredo, 8. maja 2019, ob 11.40 uri v dvorani Roald Amundsen. Govorili bomo o pristopu k avtomatizaciji prodaje in vodenja zalog preko spleta z uvedbo integracije med spletno trgovino in Pantheonom-om.  

Na razstavnem prostoru vam bodo naši strokovnjaki predstavili rešitve, ki olajšajo in pohitrijo delo zaposlenim v financah, računovodstvu, proizvodnji in vodilnim v podjetju. 

 

Na NT konferenci in 8. Kongresu podjetnikov tudi o SMART tehnologijah – rešitvi biziSMART  

 

"Vsi imamo goro podatkov, zdaj pa je prišel čas, da te podatke učinkovito izkoristimo. Sodobna tehnologija lahko za nas opravi suhoparni del, mi pa se osredotočimo na ključne zadeve, torej gremo na teren, se pogajamo s strankami in na koncu sklenemo posel." 

 

Kaj je biziSMART?  

BIZIsmart je učinkovita rešitev za vse vrste in velikosti podjetij. Največjo korist bodo imeli predvsem zaposleni v marketingu, prodaji in trženju in posledično celotno podjetje. Orodje bo integriralo podatke podjetja in finančne podatke iz Poslovnega asistenta bizi.si. Iz teh združenih podatkov bo izluščilo tiste, ki so za podjetje referenčni, pametno bo predvidelo, katera podjetja je potrebno nagovarjati in pri katerih podjetjih je največji potencial. Pametno bo sestavilo trženjsko adremo, ki bo služila svojemu namenu. BIZIsmart bo profiliral kontakte do te mere, da bodo le-ti dovolj kakovostni za nadaljnjo trženjsko obdelavo. Sam sistem omogoča tudi poljubno uporabniško "ponderiranje" zahtev oziroma kriterije profilacije, prav tako je sistem samoučeč.

Spoznajte trende, napredne tehnologije in rešitve prihodnosti v sodelovanju z nami. Vabljeni na prihajajoče dogodke!

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.