Največja dodana vrednost za udeležence delavnic je možnost individualnih pogovorov, tudi s certificiranim strokovnjakom za poslovno odličnost

"Izredno veseli smo, da se je Skupina stroka.si priključila projektu »Podjetno v svet podjetništva za problemsko območje«.

Njihovi vodilni zaposleni preko delavnic s profesionalnim pristopom, predvsem pa s konkretnimi izkušnjami na področju uporabe informacijskih tehnologij, organizacije dela, spleta , trženja ter na sploh podjetništva, delijo svoje lastne, konkretne izkušnje z mladimi, ambicioznimi udeleženci projekta.

 

Največja dodana vrednost za udeležence delavnic je možnost individualnih pogovorov prav z vsemi strokovnjaki Skupine stroka.si, v zadnjem času tudi s certificiranim strokovnjakom za poslovno odličnost (BPS), ki bodočim podjetnikom prikazujejo, kako v največji meri izkoristiti tehnološki napredek informacijskih orodij za lažji in učinkovitejši vstop mladih podjetnikov na trg." 

 

Karmen Sonjak, direktorica RRA Koroška d.o.o.

 

 

 

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.