[NT KONFERENCA] Z očali Microsoft HoloLens in konkretnimi scenariji za lažje ter boljše sodelovanje

[NT KONFERENCA] Z očali Microsoft HoloLens in konkretnimi scenariji za lažje ter boljše sodelovanje
Na letošnjem osrednjem poslovno-informacijskem dogodku vas bomo povabili, da v sklopu NTK poslovnega dneva preizkusite očala za mešano resničnost Microsoft HoloLens in v sklopu konferenčnega dela konference v praksi spoznate orodja za lažje sodelovanje in povezovanje zaposlenih. 

Na NTK Poslovnem dnevu na ogled realni scenariji uporabe očal Microsoft HoloLens 

Predstavniki Skupine stroka.si vam bodo na tradicionalnem poslovnem srečanju v okviru NT konference predstavili različne scenarije uporabe naprave HoloLens, ki so primerni za različne dejavnosti oz. vertikale. Lahko boste stopili v proizvodnjo in si ogledali, kako poteka delo za tekočim trakom, se učili borilnih veščin ali lončarstva, spoznali anatomijo človeka, se šli arhitekta, ali pa enostavno lovili dinozavre. 

Na razstavnem prostoru v času NTK Poslovnega dneva vam bomo nadeli očala in sami si boste ogledali konkretne scenarije uporabe očal MS HoloLens v praksi. Vsak udeleženec NT konference bo lahko doživel izkušnjo mešane resničnosti in spoznal realne primere uporabe očal v podjetjih, ki so primerljiva njihovemu.  

Na konferenci zelo nazorno o učinkovitih načinih sodelovanja in povezovanja med zaposlenimi 

Gregor Matavž vam ne bo ponudil klasične predstavitve, ampak vam bo skozi Microsoft Teams-e predstavil dejanske primere uporabe skupka orodij za boljše sodelovanje iz enega mesta. Pokazal vam bo trike in namige za vzpostavitev MS Teams v vaši organizaciji, hkrati pa boste spoznali pravo poslovno vrednost Microsoftovih orodij, tako za poslovne odločevalce, kot tudi za uporabnike. 

Microsoft Teams - sodelovanje še nikoli ni bilo tako preprosto| sreda, 23. 5. 2018 | 16:30 in 17:30 uro | Emerald 2

Gregor Matavž je izvedel in vodil več projektov vpeljave orodja MS Teams v poslovno okolje. V zadnjem letu je delil znanje in izkušnje na odlično obiskanih predavanjih, spletnih izobraževanjih ter delavnicah. Iz prve roke in zelo konkretno vam bo predstavil najboljšo uporabniško izkušnjo, ki vam jo lahko ponudijo orodja Microsoft Teams.

 

Obiščite nas na NT konferenci 2018 in se z nami podajte v inovativno ter povezovalno prihodnost!

 

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.