Obiščite "Kotiček za nove tehnologije" na 7. kongresu podjetnikov Slovenije

Obiščite "Kotiček za nove tehnologije" na 7. kongresu podjetnikov Slovenije
V Skupini stroka.si smo zavezani razvoju novih tehnologij. Na ta način lahko našim strankam ponudimo dolgoročno partnerstvo v ponudbi rešitev in storitev, ki podjetjem omogočajo, da so v koraku z najnovejšimi trendi

V prihodnje bo  inovativno razmišljanje še pomembnejše. V Skupini stroka.si deluje razvojno inovativni oddelek, ki ves čas skrbi za razvoj rešitev na najsodobnejših tehnologijah. Nekaj od teh rešitev vam bomo predstavili v okviru »Kotička za nove tehnologije« na največjem in najpomembnejšem srečanju slovenskih podjetnikov. 

Vabljeni boste, da preizkusite očala za mešano resničnost Microsoft HoloLens in v praksi spoznate orodja za lažje sodelovanje in povezovanje zaposlenih. 

Učenje malo drugače - na ogled scenariji uporabe mešane resničnosti v izobraževalne in predstavitvene namene 

S pomočjo mešane resničnosti (mixed reality) si organizacije lahko zagotovijo učinkovit način učenja, boljši prenos znanja, ponovljivost učnih prikazov in poskrbijo za še boljšo usposobljenost zaposlenih za delo preden vstopijo v dejansko delovno okolje. 

Učenje je učinkovitejše, bolj vizualno privlačno, bolj otipljivo in varno. Govorimo o združitvi realnih in virtualnih svetov za ustvarjanje novih okolij in vizualizacij, kjer fizični in digitalni objekti soobstajajo in omogočajo interakcijo v realnem času. 

V »Kotičku za nove tehnologije« vam bomo omogočili vstop v proizvodnjo in se učili, kako poteka delo za tekočim trakom, se naučili borilnih veščin ali lončarstva, spoznali anatomijo človeka, se šli arhitekta, ali pa enostavno lovili dinozavre. 

Zelo konkretno o učinkovitih načinih sodelovanja in povezovanja zaposlenih 

Povezava orodij, ki jih poznamo in v podjetjih uspešno uporabljamo že danes, lahko bistveno izboljša sodelovanje zaposlenih in s tem poveča njihovo produktivnost. Sodelovanje, shranjevanje, urejanje in odlaganje dokumentov na enem mestu omogoča boljšo komunikacijo, hitrejše iskanje, lažjo dostopnost do dokumentov in kar je najpomembnejše, prihranek pri času in porabi energije. 

Spoznajte Microsoft Teams – revolucijo v sodelovanju 

Obiščite nas na 7. kongresu podjetnikov 2018 in preizkusite inovativne tehnologije sedanjosti in prihodnosti v živo.

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.