Power BI v oblaku povečuje učinkovitost proizvodnje - Valji Group

Power BI v oblaku povečuje učinkovitost proizvodnje - Valji Group

Referenčni primer: Power BI v oblaku povečuje učinkovitost proizvodnje
Naročnik rešitve: Valji Group
Leto vpeljave: 2015
Rešitev: Power BI

»Power BI uporabnikom, ki nimajo poglobljenega znanja o informacijskih tehnologijah, omogoča preprosto pregledovanje interaktivnih poročil. Uporabnikom v upravi podjetja je pomembno ravno to, da lahko podatke pregledujejo z različnih zornih kotov« Stojan Povh, informacijski direktor in svetovalec direktorja, Valji d.o.o.

Valji d.o.o., podjetje z več kot 100-letno tradicijo v metalurški proizvodnji in več kot 200 zaposlenimi, upravlja z obsežnim številom podatkov vsak dan. V želji, da bi zagotovili hitrejšo dostopnost informacij in pridobili boljši pregled na delom v proizvodnji, so se odločili za uvedbo Microsoftove rešitve Power BI, ki gostuje v oblaku in zagotavlja širok nabor bogatih možnosti za analizo in prikaz podatkov. Podjetje je v sodelovanju s partnerjem Skupina stroka.si povezalo lokalne podatke s sistemom v oblaku in tako zagotovilo hiter dostop do informacij iz različnih virov.

Vodstvo ima sedaj celovit vpogled v tekoče projekte, hitrejši dostop do informacij in boljši nadzor nad proizvodnjo.

Želim prebrati celotno študijo primera vpeljave rešitve za analitiko Power BI

 

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.