[WEBINAR] Kako izboljšati sodelovanje med zaposlenimi na različnih lokacijah

[WEBINAR] Kako izboljšati sodelovanje med zaposlenimi na različnih lokacijah

Si želite biti še bolj učinkoviti na delovnem mestu? Ste izčrpali že praktično vse ideje, kako v še krajšem času narediti še več? 

 

Se vse preveč časa ukvarjate z iskanjem dokumentov, vodenjem opravil iz zapisnikov sestankov, se informacije med vami in sodelavci zgubljajo, vam vožnja iz ene lokacije internega sestanka na drugo vzame preveč dragocenega časa?

Vse se vrti okrog časa in prihrankov. 

V kolikor smatrate, da lahko tudi vi in vaše projektne ekipe bolj učinkovito delajo, sodelujejo, spremljajo svoj napredek, ste vabljeni k poslušanju brezplačnega spletnega seminarja. 

Predstavili vam bomo, kako lahko projektni sodelavci preko centralnega okolja: 

  • besedilno komunicirajo, 
  • vzpostavijo zvočno ali video konferenco,
  • spremljajo projektno dokumentacijo, 
  • spremljajo opravila projekta, 
  • spremljajo napredek projekta, 
  • dostopajo do baze podatkov, 
  • dostopajo do informacij o zasedenosti virov celotnega podjetja. 

Na seminarju bo predstavljeno tudi, kako v interno okolje za sodelovanje projektne ekipe povabiti zunanje sodelavce. Za poslušanje spletnega seminarja vas prosimo, da izpolnete spodnji obrazec.

Spoznajte predavatelja 

Image
Gregor Matavž je eden izmed prvih certificiranih prodajalcev Microsoft Office 365 v Sloveniji. Specializiran je predvsem za področje delovne produktivnosti. Svetuje več kot 100 različnim malim in srednje velikim podjetjem v Sloveniji, ki začenjajo z implementacijo Office 365. Gregor že 6 let vodi prodajno ekipo Skupine stroka.si, ki svetuje podjetjem, kako povečati produktivnost med zaposlenimi skozi efektivno uporabo orodji v Microsoftovem oblaku.

 

Želim prisluhniti spletnemu seminarju

 

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.