Z njihovo pomočjo smo optimizirali in informatizirali proces spremljanja učinkovitosti proizvodnje

"Lastna težnja po napredku ter nenazadnje tudi trg in konkurenca nas nenehno silita k optimizaciji proizvodnje in s tem tudi celotnega poslovanja podjetja.

Z ekipo Skupina stroka.si uspešno sodelujemo že vrsto let, predlagali so nam, da njihov strokovnjak za povečanje storilnosti in učinkovitosti zaposlenih analizira naše obstoječe stanje ter nam priporoči najboljši pristop k informatizaciji poslovnih procesov.

 

Svetovali nam uvedbo rešitve Power BI, ki gostuje v oblaku ter zagotavlja enostaven, interaktiven prikaz podatkov iz poslovanja.

 

Z njihovo pomočjo smo optimizirali in informatizirali proces spremljanja učinkovitosti proizvodnje ter hkrati poskrbeli za bistveno kvalitetnejše pripravo poročil. 

S tem smo razbremenili naše zaposlene, izničili možnosti napak – pridobivanje in obdelava podatkov je namreč popolnoma avtomatizirana, dobili dostop do pomembnih informacij na različnih napravah in kar je najpomembneje,  pridobili prihranek časa kar za 8 ur na teden."

 

Tadej Šrajner, direktor, Gumarstvo Šrajner d.o.o.

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.