Z orodjem Power BI proizvodno podjetje za pripravo poročil porabi 8 ur na teden manj

Z orodjem Power BI proizvodno podjetje za pripravo poročil porabi 8 ur na teden manj

Referenčni primer: Z orodjem Power BI proizvodno podjetje za pripravo poročil porabi 8 ur na teden manj
Naročnik: Gumarstvo Šrajner d.o.o.
Leto vpeljave: 2016
Rešitev: Power BI in BPS

»Z rešitvijo Power BI smo optimizirali in informatizirali proces spremljanja učinkovitosti proizvodnje, razbremenili zaposlene, zmanjšali verjetnost za napake ter poskrbeli za bistveno kakovostnejšo pripravo poročil. Najbolj pomembno pa je, da smo čas priprave poročil skrajšali za 8 ur na teden«
Tadej Šrajner, direktor, Gumarstvo Šrajner d.o.o.

Podjetje Gumarstvo Šrajner d.o.o., ki že več kot dve desetletji izdeluje izdelke iz gume, silikona in drugih materialov, je želelo pospešiti dostop do podatkov, na podlagi katerih optimizirajo svoje poslovanje in proizvodnjo, ter obenem zmanjšati stroške in skrajšati čas, potreben za pripravo podatkov in poročil.

 

V sodelovanju s Skupino stroka.si, so po podrobni analizi poslovnih procesov najprej razvili rešitev, ki podatke iz proizvodnje samodejno prenaša v preglednice Excel. V drugem koraku so se na iste vire podatkov povezali z orodjem Power BI in s tem zagotovili še hitrejšo pripravo poročil za dinamičen prikaz na pametnem prikazovalniku v proizvodnji. Tako so v podjetju za 8 ur na teden skrajšali čas, potreben za pripravo poročil, ter pripravili dinamične in interaktivne poglede na podatke, s katerimi je mogoče hitro in učinkovito optimizirati poslovanje. Power BI je podjetju tako neposredno pomagal povečati storilnost in prilagodljivost pri poslovanju.

 

Želim prebrati celotno študijo primera vpeljave rešitve Power BI v podjetje Gumarstvo Šrajner

 

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.