Delo od doma z Microsoft Teams: delajte oddaljeno brez občutka oddaljenosti

Delo od doma z Microsoft Teams: delajte oddaljeno brez občutka oddaljenosti

Microsoft Teams je izredno močno orodje za komunikacijo in sodelovanje zaposlenih, ne glede na to, kje se nahajajo. Uporabniki imajo možnost besedilne, zvočne ali vizualne komunikacije, deljenja datotek, idej, upravljanja z opravili in to vse na izredno pregleden in organiziran način.

Vsak uporabnik ima možnost uporabe aplikacije prek spleta, namizja ali telefona. Tako bodo vse informacije z njim vedno ob pravem trenutku.

Sedaj brezplačno za obdobje 6 mesecev

Microsoft Teams, orodje za skupinsko delo znotraj oblačne platforme Microsoft Office 365, nudi korporacija Microsoft brezplačno za obdobje 6 mesecev in za toliko končnih uporabnikov, kot jih potrebujete v tem času. Več o brezplačni ponudbi in navodila, kako si jih prenesete ter začnete uporabljati. Link je namenjen vsem, ki Office 365 licenc še nimate.

Kaj omogočajo Microsoft Teams?

Ko se zares poglobimo v podrobnosti, ugotovimo, da gre za s koristnimi funkcionalnostmi nabito platformo, zares ključne pa so tri: komunikacija, vodenje projektov in navzkrižna povezanost z Office 365.

  • Sestanki prek spleta

Načrtujte glasovne, video in spletne konference s komer koli. Uživajte v funkcijah, kot so pomoč pri načrtovanju urnika, beležke med sestankom, deljenje zaslona, snemanje sestanka in takojšnje pošiljanje sporočil.

  • Dogodki v živo

Gostite katero koli srečanje v živo – velike sestanke, webinarje, interne dogodke in prezentacije z do 10.000 udeleženci znotraj ali izven vaše organizacije – s Teams dogodki v živo.

Video navodila, kako uporabljati Microsoft Teams

Spletni sestanki z Microsoft Teams

Kako sklicati sestanek
Kako se udeležiti sestanka
Kako med sestankom delite zaslon

Dogodki v živo z Microsoft Teams

Kako ustvarimo in skličemo dogodek
Kako se priključimo dogodku
Kako vodimo dogodek

Spletni seminarji z Microsoft Teams

  • Kako uporabiti možnost Share: navodila
  • Kako uporabiti pisanje po tabli: navodila 
  • Kako posneti seminar za bazo izobraževanj: navodila

V Skupini stroka.si orodje za skupinsko delo uporabljamo že od samega začetka, ko ga je Microsoft vključil v Office 365. Naše vodilo je namreč, da vsa orodja, ki jih ponujmo na trgu, najprej preizkusimo in testiramo v našem podjetju. Microsoft Teams tako že kar nekaj časa koristno uporabljamo in v tem kriznem času nam je uspelo, da smo v enem dnevu vsi zaposleni prešli iz dela v pisarni na delo od doma. Sedaj naše sodelovanje poteka nemoteno. 

 

Še več koristnih informacij o Microsoft Teams »

 

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.