[BREZPLAČNI WEBINAR, 20.3.2018] Varni ter hkrati učinkoviti in agilni

Za vas pripravljamo spletni seminar, na katerem vam bomo predstavili skupek rešitev oz. celovit komplet poslovnih orodij, ki zaposlenim omogočajo, da svoje delo opravljajo hitro, učinkovito in varno
 

Ni pa dovolj, če imate na voljo orodja, bolj pomembno je, da jih znate učinkovito uporabiti oz. izrabiti. Pri tem vam lahko pomaga Business Productivity strokovnjak, ki vam svetuje, kako orodja bolj povezano uporabljati za čim večji operativni in poslovni uspeh. 

Predstavljeni bodo tudi praktični primeri, kako lahko skupina zaposlenih sodeluje na popolnoma nov način, skozi središče za skupinsko delo – Microsoft Teams. Spoznali boste, da sodelovanje še nikoli ni bilo tako preprosto. 

 

Investirajte 30 min svojega dragocenega časa in se udeležite spletnega seminarja, ki bo v torek, 20.3.2018 ob 11:00 uri in se prepričajte, kako poslovna orodja uporabljajo v uspešnih, vam primerljivih podjetjih. 

 

Želim se prijaviti na spletne seminar »

 

Spoznajte predavatelja 

Gregor Matavž je eden izmed prvih certificiranih prodajalcev Microsoft Office 365 v Sloveniji. Specializiran je predvsem za področje delovne produktivnosti. Svetuje več kot 100 različnim malim in srednje velikim podjetjem v Sloveniji, ki začenjajo z implementacijo Office 365. Gregor že 6 let vodi prodajno ekipo Skupine stroka.si, ki svetuje podjetjem, kako povečati produktivnost med zaposlenimi skozi efektivno uporabo orodji v Microsoftovem oblaku.

 

 


[BREZPLAČNI WEBINAR, 20.3.2018] Varni ter hkrati učinkoviti in agilni
12. marec 2018
Objavljeno v Novice, Dogodki
Delite na: