[DNEVI RAČUNOVODIJ 2017] Z rešitvijo za učinkovito spremljanje denarnega toka organizacije na Dnevih računovodij 2017

V teh dneh poteka v Portorožu dvodnevna konferenca Dnevi računovodij 2017, ki je namenjena vsem, ki pri svojem delu uporabljajo računovodska znanja in jo organizira Zveza RFR. Gre za največji in najpomembnejši dogodek s tega področja v Sloveniji, ki ga obišče več kot 400 udeležencev.

V okviru razstavnega prostora smo Skupina stroka.si udeležencem predstavljali centralno analitično orodje za učinkovito spremljanje in nadzor nad denarnim tokom organizacije – CashFlow Planner. Naši strokovnjaki so bili na voljo za prikaz delovanja rešitve v praksi ter za podrobnejše individualno svetovanje. 

Rešitev CasFlow Planner omogoča napreden in vizualno več nivojski pregled nad finančnimi podatki, ki vodjem finančnih služb nudi takojšen pregled nad finančno sliko podjetja, torej nad prejemki, izdatki, stanjem terjatev in končnim saldom finančnih sredstev organizacije.

Na podlagi jasnega pregleda je z omenjeno rešitvijo omogočeno lažje in enostavnejše načrtovanje bodočih investicij, odločanje o potrebnem kreditu ter nenazadnje lažje dogovarjanje s strankami o posebnih plačilnih pogojih.

DA, želim podrobnejšo predstavitev rešitve CashFlow Planner »

Oglejte si tudi


Foto: Zveza RFR, Jani Ugrin

[DNEVI RAČUNOVODIJ 2017] Z rešitvijo za učinkovito spremljanje denarnega toka organizacije na Dnevih računovodij 2017
21. april 2017
Objavljeno v Novice, Dogodki
Delite na:

Prijava na e-Novice

V kolikor želite biti na tekočem o aktualnih vsebinah, dogodkih in akcijski ponudbi, se prijavite na naše e-novice
Soglašam s prijavo