[DOGODEK] Z rešitvami za izboljšanje osebne produktivnosti zaposlenih in lažje poslovno odločanje na 6. Kongresu podjetnikov.

V petek in soboto je v Portorožu potekalo največje druženje slovenskih podjetnikov, tradicionalni dogodek, ki je potekal že šesto leto zapored in na katerem se podjetniki prelevijo v predavatelje in z udeleženci delijo svoje znanje in izkušnje.

Skupina stroka.si je na dogodku aktivno sodelovala že drugič. S pomočjo pestrega dogajanja na razstavnem prostoru, smo skozi zabavno igro uspešnim slovenskim podjetnikom predstavljali rešitve za lažje poslovno odločanje. Preprosta priprava vizualno privlačnih poročil na klik lahko vodilnim v podjetju olajša sprejemanje pomembnih poslovnih odločitev, zaposlenim pa prihrani veliko dragocenega čas, ki ga lahko porabijo za bolj zahtevne in kreativne naloge svojega delovnega mesta.

Uspešno sodelovanje med podjetniki in podjetji, ki se oblikuje na kongresu, se nemalokrat odraža tudi v uspešnih skupnih nastopih na trgu in v okviru dogodkov. Eno od uspešnejših je tudi partnerstvo, ki se je začelo na lanskem dogodku in se nadgradilo v okviru strateškega partnerstva Skupine stroka.si v projektu MISS Slovenije za MISS sveta. Sodelovali smo tudi v okviru letošnjega dogodka. Vabljeni k ogledu utrinkov.

Veselimo se srečanja na 7. Kongresu podjetnikov.

JA, želim podrobnejšo predstavitev sodobnih rešitev za lažje poslovno odločanje »

Spoznajte tudi:

[DOGODEK] Z rešitvami za izboljšanje osebne produktivnosti zaposlenih in lažje poslovno odločanje na 6. Kongresu podjetnikov.
6. junij 2017
Objavljeno v Novice, Dogodki
Delite na:

Prijava na e-Novice

V kolikor želite biti na tekočem o aktualnih vsebinah, dogodkih in akcijski ponudbi, se prijavite na naše e-novice
Soglašam s prijavo