[IT LJUDEM] Preizkusite inovativne tehnologije sedanjosti in prihodnosti v živo

Veliko beremo in govorimo o inovativnih tehnologijah, ki že danes spreminjajo način dela in poslovanja podjetij. Internet of Things (IoT), Smart Industry, Mixed Reality (HoloLens) in Blockchain so samo nekatere od njih. 

V Skupini stroka.si že dolga leta deluje močan inovativno-razvojni oddelek, ki se dnevno ukvarja z razvojem rešitev na najsodobnejših tehnologijah. To nam omogoča, da smo ves čas v stiku s svetovnimi trendi, mednarodnimi inovativnimi podjetji in da lahko našim kupcem pomagamo razmišljati o prihodnosti in tehnologijah, ki jim bodo še naprej pomagale dosegati konkurenčno pozicijo na trgu. 

Predstavitve v živo - "Skupina stroka.si Showroom"

 

V aprilu smo tako v naših prostorih v Kristalni palači v Ljubljani odprli demo center, ki smo ga poimenovali "Skupina stroka.si Showroom". V njem si sedaj lahko ogledate in preizkusite najnovejše tehnologije ter spoznate naše inovativne rešitve.  

Prav tako vam jih bomo na ogled postavili na dveh prihajajočih dogodkih v maju in juniju: 

Med drugim si boste lahko ogledali več realnih scenarijev uporabe mešane resničnosti z uporabo napravo HoloLens, ki so primerni za različne dejavnosti oz. vertikale. Lahko boste stopili v proizvodnjo in se naučili, kako poteka delo za tekočim trakom, se učili borilnih veščin ali lončarstva, spoznali anatomijo človeka, se šli arhitekta, ali pa enostavno lovili dinozavre.

 

Obiščite nas in stopite na pot inovativne prihodnosti že danes. 

[IT LJUDEM] Preizkusite inovativne tehnologije sedanjosti in prihodnosti v živo
14. maj 2018
Objavljeno v Novice, Dogodki
Delite na: