[NTK 2017] Skupina stroka.si z močno vsebinsko vlogo na Microsoftovi NT konferenci 2017

Največja slovenska tehnološko-poslovna konferenca, ki bo letos od 15. do 17. maja 2017, bo med drugim v znamenju vsebinskih predstavitev Skupine stroka.si. Kot moderen Microsoftov partner smo usmerjeni in specializirani za področje Microsoftovih oblačnih tehnologij in njihovo najučinkovitejšo izrabo ter se hitro odzivamo na novosti. Naša prednost je, da najnovejše Microsoftove tehnologije najprej preizkusimo v svojem poslovnem okolju, na ta način zelo podrobno spoznamo prednosti in delovanje produkta, ki ga lahko potem hitro in učinkovito vključimo v poslovno okolje naših strank.

V preteklosti smo bili priča prihodu novosti na daljše časovno obdobje. Tehnologija v oblaku in oblačne platforme, kot je Office 365, pa nam v kratkem času prinašajo novosti, ki omogočajo še bolj avtomatiziran potek dela in bolj produktivnejše oblike sodelovanja ter povezovanja in tako povečujejo osebno produktivnost zaposlenih.

Microsoft je v zadnjem obdobju na trg vpeljav veliko novosti, med katerimi sta tudi PowerApps in Microsoft FlowAleš Šavli, poslovni analitik in strokovnjak za vpeljavo sodobnih tehnologij v poslovna okolja organizacij, bo na konkretnem primeru predstavil, kako lahko s pomočjo PowerApps in Microsoft Flow-a izdelate aplikacijo in s tem avtomatizirate določen potek dela.

Gregor Matavž, eden prvih certificiranih Microsoft Office 365 Sales Expert-ov v Sloveniji, specializiran za področje produktivnosti na delovnem mestu, vam bo skozi praktičen primer predstavil Microsoft Teams - revolucijo v sodelovanju zaposlenih. Spoznali boste rešitev, ki skupinam zaposlenih omogoča uporabo vseh ključnih orodij za delo in sodelovanje iz enega mesta. Storitve, povezane v okolje Microsoft Teams, zaposlenim omogočajo, da svoje delo opravljajo hitro in učinkovito. Zaposleni Skupine stroka.si pa podjetjem svetujejo, kako povečati produktivnost svojih zaposlenih na račun boljše izrabe obstoječih Microsoftovih oblačnih orodij.

V sodelovanju z Microsoft Slovenija vam bo Uroš Zalesnik celovito predstavil AZURE ASR v okviru predavanja AZURE ASR: Koraki vpeljave in izzivi pri vzpostavitvi projekta. Na začetku bo predstavljeno, kaj storitev AZURE ASR je ter poslovne in tehnične razloge, kdaj in zakaj razmišljati o vpeljavi AZURE ASR v organizacijo.  V nadaljevanju boste spoznali, kako smo v podjetju Stroj d.o.o. vzpostavili vzporedno IT okolje, ki jim v primeru odpovedi IT infrastrukture omogoča nemoteno oz. normalno delovanje podjetja in proizvodnje s kakšnimi izzivi smo se srečevali in vam podali nekaj praktičnih priporočil za uspešno implementacijo.

 

Rezervirajte si individualni termin s predavateljem »

 

Ne spreglejte:

[NTK 2017] Skupina stroka.si z močno vsebinsko vlogo na Microsoftovi NT konferenci 2017
9. maj 2017
Objavljeno v Novice, Dogodki
Delite na: