[NTK 2017] Spoznajte strokovnjake Skupine stroka.si in jim prisluhnite na NT konferenci 2017

Na osrednji tehnološko-poslovni konferenci, ki se začne že prihodnji ponedeljek, se predstavljamo v okviru treh vsebinskih predstavitev. Kot moderen Microsoftov partner smo usmerjeni in specializirani za področje Microsoftovih oblačnih tehnologij in njihovo najučinkovitejšo izrabo, kar bo tudi glavni poudarek na naših predstavitvah.

Za kvaliteto in aktualnost vsebine bodo tudi letos poskrbeli vrhunski strokovnjaki, ki jih podrobneje predstavljamo.


Microsoft Teams – revolucija v sodelovanju; 

torek, 16. 5. 2017 med 13:45 in 14:45; dvorana: Mediteranea 1; predavatelj: Gregor Matavž

Gregor Matavž je eden prvih certificiranih Microsoft Office 365 Sales Expert-ov v Sloveniji, specializiran za področje produktivnosti na delovnem mestu. Pri prehodu na Microsoft Office 365 je svetoval več kot 100 malim in srednje velikim podjetjem v Sloveniji. V Skupini stroka.si že šest let vodi prodajno skupino, katera podjetjem svetuje, kako povečati produktivnost zaposlenih na račun boljše izrabe Microsoftovih oblačnih orodij.
Prodajni team Skupine stroka.si vse Microsoftove najnovejše produkte v okviru oblačnih storitev Microsoft Office 365 najprej preizkusi v lastnem poslovnem okolju. Na ta način zelo podrobno spozna prednosti in delovanje samih orodij ter tako  lažje in kvalitetnejše svetuje svojim strankam.

Na predavanju bo skozi praktični primer predstavil, kako lahko skupina zaposlenih sodeluje na popolnoma nov način, skozi uporabo orodij iz centralnega mesta – Microsoft Teams.  
Več o vsebini predavanja »


Novosti O365: primeri uporabe PowerApps in Microsoft Flow orodij; 

torek, 16. 5. 2017 med 15:00 in 16:00; Mediteranea 1; predavatelj: Aleš Šavli

Aleš Šavli je v Skupini stroka.si zaposlen kot poslovni analitik, ki s svojim znanjem in izkušnjami uspešno svetuje različnim organizacijam pri vpeljavi novosti v njihovo poslovno okolje. Je SharePoint in Office365 navdušenec, ki vsakodnevno uvaja najnovejše Office 365 storitve. Ima več kot 6 let izkušenj z razvojem na SharePointu (2010, 2013, 2016) in je tehnično vodil projekte ter ekipe na področju uvedbe intranet portalov za večja slovenska podjetja in aktivno sodeloval na mednarodnih projektih v Nemčiji in Armeniji. Prav tako ima dolgoletne izkušnje pri migraciji večjih intranet portalov, blizu mu je svetovalna vloga in izobraževanje končnih uporabnikov za večjo uspešnost projektov.

Aleš vam bo na primeru predstavil, kako lahko s pomočjo PowerApps in Microsoft Flow-a izdelate aplikacijo in s tem avtomatizirate določen potek dela.
Več o vsebini predavanja »


AZURE ASR: Koraki vpeljave in izzivi pri vzpostavitvi projekta; 

sreda, 17. 5. 2017 med 15:45 in 16:45; Europa C; predavatelj: Uroš Zalesnik

Uroš Zalesnik ima več kot 10 let izkušenj na področju informacijske tehnologije. Zadnji dve leti je zaposlen v Skupini stroka.si, kjer se ukvarja z načrtovanjem, implementacijo in vzdrževanjem IT-okolij v različnih organizacijah.  Prav tako se ukvarja s projekti načrtovanja prenove IT sistemov v srednje velikih podjetjih in skrbi za njihovo uspešno izvedbo. Je strokovnjak za vpeljavo najnovejših Microsoftovih tehnologij, kar vključuje implementacijo Office 365 in Azure tehnologij.

V sodelovanju z Microsoft Slovenija in predavateljem Luko Pernetom vam bo Uroš Zalesnik predstavil, kako smo v podjetju Stroj d.o.o. vzpostavili vzporedno IT okolje, ki v primeru odpovedi IT infrastrukture omogoča nemoteno oz. normalno delovanje podjetja in proizvodnje ter izzive s katerimi smo se srečevali pred, med in po zaključku projekta ter vam podali nekaj praktičnih priporočil za uspešno implementacijo.
Več o vsebini predavanja »


Na koledarji si označite predavanja Skupine stroka.si in se nam pridružite.

Rezervirajte si individualni termin s predavateljem »

[NTK 2017] Spoznajte strokovnjake Skupine stroka.si in jim prisluhnite na NT konferenci 2017
11. maj 2017
Objavljeno v Novice, Dogodki
Delite na:

Prijava na e-Novice

V kolikor želite biti na tekočem o aktualnih vsebinah, dogodkih in akcijski ponudbi, se prijavite na naše e-novice
Soglašam s prijavo