[OBVESTILO] Preverjanje PANTHEON konektor licenc

S strani Datalab d.d. smo prejeli spodnje obvestilo o preverjanju t.i. PANTHEON konektor licenc, ki so potrebne v kolikor poleg PANTHEON-a uporabljate tudi dodatne zunanje rešitve.


Izvorna okrožnica s strani Datalab d.d.:

Konektor licence, ki jih potrebujejo dodatni programi za priključitev na Datalab bazo so bile uvedene s spremebo licenciranja v aprilu 2015. Več informacij o PANTHEON konektor licencah je na voljo na povezavi
http://www.datalab.si/pantheon/specific-solutions/konektor-licence/

Po daljšem času obveščanja o spremembah in nakupnih akcijah prehajamo v drugo fazo ščitenja naše intelektualne lastnine in sicer v obvešanje uporabnikov, ki poleg PANTHEON-a uporabljajo na bazo priključene zunanje programe.

V torek, 21.3.2017 smo vsem PANTHEON uporabnikom vklopili sporočilo za preverjanje konektor licenc. Ob zagonu PANTHEON-a se bo, v kolikor program zazna druge – nelicencirane - povezave, pojavilo obvestilo prikazano na spodnji sliki.

Sporočilo se pri uporabnikih, ki imajo zadostno število konektor licenc ne bo pojavilo. Če pa se sporočilo pojavi, se lahko s klikom na gumb "Potrdi" preusmerite na uporabniške strani, kjer dobite več informacij ter
možnost naročila konektor licenc.

Ko sporočilo zaprete, lahko v obdobju obveščanja nemoteno nadaljujete z delom v program.

Sporočilo za preverjanje licenc bo aktivno do 30.6.2017, ko prehajamo v tretjo fazo - ščitenje.

S 1.7.2017 pa vključujemo blokado, ki bo onemogočala delo s PANTHEON-om v primeru, če uporabnik ne bo imel zadostno število konektor licenc na določeni serijski številki.

Ekipa Datalab


Za dodatne informacije ali naročilo konektor licenc se obrnite na nas preko spodnje povezave.

DA, želim dodatne informacije v povezavi s PANTHEON konektor licencam »

P.S: Ne spreglejte. 1.7.2017 bo Datalab vključil blokado, ki bo onemogočala delo s PANTHEON-om v primeru, če uporabnik ne bo imel zadostno število konektor licenc na določeni serijski številki.

[OBVESTILO] Preverjanje PANTHEON konektor licenc
 
11. april 2017
Delite na: