[POTRDITEV] Zaupanja vreden Microsoft partner – prednosti partner za Office 365 E5 paket

Skupino stroka.si je Microsoft ponovno prepoznal kot enega od ključnih partnerjev v svoji svetovni mreži. Med 500 partnerji posebnega partnerskega programa ji je bil podeljen status »Office 365 E5 prednostni (Preffered) partner". To Skupini stroka.si omogoča predhoden dostop do prodajno-tehničnih virov in s tem premierno uporabo in testiranje težko pričakovanih funkcionalnosti Office 365 E5 paketa še pred uradnim lansiranjem produktov.

Marcel Škerjanc, izvršni direktor Skupine stroka.si je ob tem povedal: »To je za nas še dodatna potrditev, da smo na pravi poti in da smo tudi svetovno prepoznani kot partner, ki je sposoben hitro in učinkovito implementirati Microsoftove novosti na trg, se s svoji strankami povezovati v partnerstva in z njimi graditi dolgoročen odnos«.

Nov paket – Office 365 Enterprise E5 paket nudi kombinacijo popolnoma novih funkcij in  pravkar izdanih aplikacij sistema Office 2016 in s tem predstavlja najbolj obsežno ponudbo sistema Office 365. 

Bistvena novost je zagotovo pogovorno imenovana »skype centrala«, ki omogoča vključevanje udeležencev oz. sogovornikov v Skype for Business storitev neposredno preko »klasičnih« telefonov oz telefonskih linij.

Več o Office 365 Enterprise E5 paketu na Microsoft.si »

Potrebujete veš informacij? Rezervirajte si obisk strokovnjaka za Office 365 v vašem podjetju in spoznajte zmožnosti, ki jih odpira najrazširjena oblčana platforma za izboljšanje vašega poslovanja.

Želim obisk strokovnjaka za Office 365 rešitve »

[POTRDITEV] Zaupanja vreden Microsoft partner – prednosti partner za Office 365 E5 paket
4. april 2016
Delite na: