[POVEZOVANJA] Sklepamo nova partnerstva – za še pestrejšo ponudbo storitev

V Skupini stroka.si si ves čas prizadevamo našim strankam ponuditi prvovrstne rešitve. S tem namenom sklepamo strateška povezovanja izključno s priznanimi ponudniki informacijskih rešitev, kot npr. Microsoft, Hewllet Packard, Symantec, Samsung in drugimi.

K slednjim lahko prišteje tudi dva povsem sveža partnerstva, ki poleg ostalih, našim strankam omogočajo še kakovostnejšo storitev, prilagodljivejše pogoje poslovanja ter naprednejše reševanje kakršnih koli izzivov z neposrednim dostopom do principalov.

V mesecu marcu in aprilu smo sklenili partnerstvo z vodilnim ponudnikom platform za spletne trgovine »nopCommerce« ter partnerstvo s podjetjem »Altaro«, ki je ponudnik hitro rastoče rešitve za arhiviranje Microsoftovih virtualnih okolij


 

nopCommerce Silver partner

nopCommerce award
nopCommerce
je spletna platforma za izgradnjo sodobnih spletnih trgovin, ki se lahko pohvali z nagrado za najboljšo eCommerce spletno platformo po mnenju uporabnikov. Odlikuje jo sodobna zasnova z enostavnim uporabniškim vmesnikom ter izredno robustnostjo delovanja, ki zadovolji še tako zahtevnim potrebam po spletnem poslovanju. nopCommerce platformo uporablja kar 1,5 milijonov podjetij po svetu.

Oglejte si nekaj zadnjih referenc spletnih trgovin

Vas zanima več o izdelavi profesionalnih spletnih trgovin? Preverite pakete spletnih trgovin » ali nas kontaktirajte preko spodnje povezave.

Izkoristite naše izkušnje in nas povprašajte za nasvet »

 


Altaro Certified Partner

Altaro je ponudnik enostavne in učinkovite programske rešitve za varnostno arhiviranje, kopiranje ter obnovitev podatkov, specializirano za Microsoftova virtualna strežniška okolja. Altaro uporablja več kot 30.000 strank po vsem svetu in je tudi dobitnik zlate značke po mnenju največje strokovne spletne skupnosti za virtualizacijo.

Vas zanima več?

Posvetujete se s strokovnjakom za varnost podatkov »

[POVEZOVANJA] Sklepamo nova partnerstva – za še pestrejšo ponudbo storitev
13. april 2016
Delite na: