[WEBINAR - 11. oktober 2017] Zagotovite si hitro, učinkovito in pregledno sodelovanje med zaposlenimi ali skupinami

Način dela in sodelovanja ter naloge, ki jih vaši zaposleni opravljajo, se v dobi digitalizacije hitro spreminjajo. Čas je postal temeljna vrednota, zato so učinkovita komunikacija in sodelovanje ter hiter prenos informacij ključnega pomena za uspešnost vaših zaposlenih. 

Ste spremembam prilagodili način komunikacije?

Z Microsoft Teams lahko delo organizirate drugače: 
  • zmanjšajte število nepreglednih e-mailov, 
  • hranite vse dokumente projekta na enem mestu, 
  • naredite skupinsko komunikacijo bolj pregledno in hipno.  

 

Prijavljam se na spletno izobraževanje »

 

Vas še nismo prepričali?

Ali veste, da je pri sporazumevanju znotraj podjetja in obvladovanju vsakdanjih nalog e-pošta vse manj učinkovita. Temu pritrjuje tudi McKinseyjeva raziskava, ki je pokazala, da zaposleni skoraj polovico delovnika namenjajo prebiranju in odgovarjanju na e-pošto, iskanju in zbiranju informacij iz e-pošte ali njenemu razvrščanju.

Microsoft Teams je delovni prostor, ki skupinam zaposlenih omogoča enostavno komunikacijo, preglednost dokumentacije po projektih in učinkovito organizacijo brez dodatnih stroškov. Je središče za skupinsko delo v storitvi Office 365, ki na enem mestu omogoča uporabo orodij storitve Office 365 in tudi drugih, zunanjih. Uporabniki pridobijo učinkovit pregled nad svojim delom; na eno mesto pripeljejo podatke iz analitičnega orodja Power BI, opravila iz Planner-ja, dokumentacijo iz portala SharePoint, prodajne podatke iz Dynamics 365, zapisnike sestankov iz OneNote-a ali pa podatke o stanju projektov iz orodja JIRA, itd.

Z Microsoft Teams:

  • oblikujte delovno okolje po meri zaposlenih, 
  • povežite ljudi, vsebine in pogovore v realnem času na enem mestu ter
  • povečajte njihovo motivacijo, učinkovitost in produktivnost.

Pridružite se nam na brezplačnem spletnem izobraževanju, ki bo v sredo, 11. oktobra 2017 ob 11:00 uri.


Spoznajte predavatelja

Gregor Matavž je eden prvih certificiranih Microsoft Office 365 Sales Expert-ov v Sloveniji, specializiran za področje produktivnosti na delovnem mestu. Pri prehodu na Microsoft Office 365 je svetoval več kot 100 malim in srednje velikim podjetjem v Sloveniji. V Skupini stroka.si že šest let vodi prodajno skupino, katera podjetjem svetuje, kako povečati produktivnost zaposlenih na račun boljše izrabe Microsoftovih oblačnih orodij. 

Prodajni team Skupine stroka.si vse Microsoftove najnovejše produkte v okviru oblačnih storitev Microsoft Office 365 najprej preizkusi v lastnem poslovnem okolju. Na ta način zelo podrobno spozna prednosti in delovanje samih orodij ter tako lažje in kvalitetnejše svetuje svojim strankam. 

 

Več informacij in prijava na spletno izobraževanje »


[WEBINAR - 11. oktober 2017] Zagotovite si hitro, učinkovito in pregledno sodelovanje med zaposlenimi ali skupinami
29. september 2017
Objavljeno v Novice, Dogodki
Delite na: