[Webinar – 13. 12. 2017] Kako optimizirati proizvodnjo na podlagi OEE kazalnikov

Dobičkonosnost proizvodnega podjetja je v veliki meri odvisna od tega, kako učinkovito lahko spremljate dogajanje v proizvodnji, kako uspešno obravnavate izgube zaradi različnih motenj in na podlagi kakšnih podatkov sprejemate poslovne odločitve.  

Vabimo vas na brezplačen spletni seminar, kjer bomo na konkretnem primeru iz prakse spoznali, kako kontinuirano meriti in analizirati podatke in s tem: 

  • izboljšati storilnost, 
  • zmanjšati porabljen čas, 
  • izboljšati doseganje standardov ...

 

Pridružite se nam v sredo, 13. 12. 2017, ob 10:00 ali pa se le prijavite in naknadno vam bomo poslali posnetek webinarja. 

 

Dodatne informacije in prijava »

 

Naučite se, kako obrniti šibke točke v proizvodnji v korist podjetja!  


O predavateljici 

Romana Lesjak je v Skupini stroka.si zaposlena kot poslovni analitik in ima več kot 13 let izkušenj na področju vpeljave programa Pantheon v najkompleksnejša poslovna okolja. Sodelovala in vodila je več kot 200 manjših in večjih projektov implementacije poslovno informacijskih rešitev ter bila aktivno vključena v projekte modeliranja in kreiranja dodatnih vertikalnih rešitev, ki so namenjene proizvodnim podjetjem. V zadnjem času sodeluje kot svetovalec podjetjem za učinkovitejšo izrabo informacijskih tehnologij in vodi projekte vpeljave orodij za lažje poslovno odločanje.


OEE kazalnik 

Teoretično vodenje in spremljanje proizvodnje poteka v programu Pantheon, kjer so zbrani podatki o napravah in strojih ter njihovem delovanju. Naše dogajanje v proizvodnji in izgube, ki v procesu proizvodnje nastanejo, pa odražajo realno stanje. V primeru, da poznamo samo teoretično stanje naprav in strojev, imamo nepravilno sliko o tem, kaj smo sposobni izvesti v proizvodnji in katera naročila kupcev sprejeti. In zato je pomembno, da znamo izgube spremljati in jih učinkovito povezati z ERP sistemom ter s tem pridobiti informacije o skupni oz. celoviti učinkovitosti naprav (OEE). 

Strokovnjaki Skupine stroka.si vam lahko pomagajo pri nadgradnji poslovnega informacijskega sistema, ki vam bo omogočal vsebinsko analizo izgub in šibkih točk v proizvodnji. Poročila vam bodo zagotovljena na klik in prikazana na izredno slikovit in vizualno privlačen način.

 

Podrobnosti in prijava »

 

Zakaj zaupati Skupini stroka.si? 

  • Visoko usposobljena strokovna ekipa podpornih strokovnjakov za različna poslovna in IT področja. 
  • Dolgoletne izkušnje na področju implementacij in vzdrževanja celotnih ERP sistemov. 
  • Razvoj dodatnih funkcionalnosti in modulov "na ključ." Datalab Premium Partnerstvo. 
  • Več kot 450 zadovoljnih Pantheon uporabnikov. 
  • Visoko organizirana Help desk podporna služba.

[Webinar – 13. 12. 2017] Kako optimizirati proizvodnjo na podlagi OEE kazalnikov
6. december 2017
Objavljeno v Novice, Dogodki
Delite na: