Priznanja, nagrade in nominacije

Nagrade in priznanja | Skupina stroka.si

Nagrade in priznanja

Microsoftov partner leta 2017 za Slovenijo

Skupina stroka.si je bila s strani Microsofta prepoznana kot najbolj napreden Microsoftov partner v njihovi partnerski mreži in prejela prestižno nagrado Microsoftov partner leta 2017 za Slovenijo. 

Ob podelitvi nagrade je podjetju čestital Robert Trnovec, generalni direktor Microsofta Slovenija: »Iskrene čestitke partnerju Skupini stroka.si, ki si je nagrado letos prislužil z izjemnim vlaganjem v načine, kako izboljšati svoje poslovne procese s pomočjo oblačnih rešitev in preobrazbe poslovanja, še posebej pa z razvojem svojih lastnih rešitev. Skozi vse leto smo bili priča nenehnim prizadevanjem, da bi dosegli več in bolje, zato je nagrada več kot upravičena.«

Certifikat SME Excellent

Certifikat SME Excellent, GZS 2016

Skupina stroka.si, podjetje Stroka produkt d.o.o. je s 7. januarjem 2016 pridobila certifikat odličnosti SME Excellent Slovenia. Certifikat Small and Medium Enterpirses Excellent podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije malim in srednje velikim podjetjem z odličnim in varnim poslovanjem. Osnova za izdajo certifikata je bonitetna ocena in redni monitoring bonitetne hiše COFACE Slovenija.

Preberi celotno novico »

Micorsoft Azure nagrada za posebne dosežge FY15 | Skupina stroka.si

Microsoftova nagrada za izjemne dosežke v preteklem poslovnem letu , 2015

Na Microsoftovem srečanju partnerjev, ki se je odvilo 9. septembra 2015, je Skupina stroka.si bila prepoznana kot eden od najuspešnejših partnerjev v mreži. Prejeli smo Microsoftovo nagrado za izjemne dosežke v preteklem poslovnem letu na področju oblačnih storitev, in sicer za prodajo največje količine izrabe Azure platforme v Sloveniji. Preberi celotno novico »

Microsoft WPC Award, Partner of the Year - Microsoft, 2013 | Skupina stroka.si

Microsoft WPC Award, Partner of the Year - Microsoft, 2013

S priznanji Partner of the Year Awards Microsoft vsako leto počasti najboljše partnerje, ki izstopajo po poslovni odličnosti, inovativnih projektih in uspešnem sodelovanju z Microsoftovimi strokovnjaki. Med prejemniki je tudi podjetje Stroka Produkt d.o.o. (Skupina stroka.si), ki je prejelo priznanje za najboljšega Microsoftovega partnerja v Sloveniji. Zmagovalcem in finalistom, ki so bili izbrani v zahtevni mednarodni konkurenci, je Microsoft podelil priznanja na svetovni partnerski konferenci 2013 Microsoft Worldwide Partner Conference, ki je potekala med 7. in 11. julijem v ameriškem Houstonu. Preberi celotno novico »

Bronasto priznanje za inovacije - GZS Slovenije,  2009

Bronasto priznanje za inovacije - GZS Slovenije,  2009

Gospodarska zbornica Slovenija, Območna zbornica Koroška vsako leto podeljuje organizacijam in posameznikom nagrade in priznanja za najboljše inovacije. Skupina stroka.si, Stroka produkt d.o.o. je bila v letu 2009 med dobitniki bronastega priznanja za inovacije za informacijsko rešitev Radiomonitoringa (GMA). Preberi celotno novico »


Nominacije

Microsoft Partner of the year -  Microsoft, 2014

Microsoft Partner of the year -  Microsoft, 2014

Nominacija za Partner of the year 2014, s katero Microsoft vsako leto okrona svoje partnerje, ki izstopajo v mednarodni partnerski mreži.

Nominacija: European Business Award 2014-2015 - EBA, 2014

Nominacija: European Business Award 2014-2015 - EBA, 2014

Priznanja European Business Awards spodbujajo prepoznavnost in razvoj podjetij, ki povezujejo inovativnost, poslovno uspešnost, odgovornost in pozitivni prispevek k družbenemu okolju, v katerem poslujejo. V izboru sodeluje kar 28 držav članic Evropske unije, med katere je bila za leto 2014-2015 nominirana tudi Skupina stroka.si

Microsoft WPC - Health Partner of the Year - Microsoft, 2012

Nominacija: Microsoft WPC - Health Partner of the Year - Microsoft, 2012

Skupina stroka.si je nominirana za laskav naziv Healt Partner of the year 2012 na podlagi razvoja vrhunskih informacijskih rešitev na področju medicine. Skupina stroka.si si je nominacijo zaslužila zaradi razvoja inovativne rešitve za načrtovanje posegov in dela kirurških oddelkov - SOP (Surgery Operation Planner)