Spletne in mobilne aplikacije

Spletne in mobilne aplikacije

Razvoj naprednih spletnih ter mobilnih aplikacij.

Dandanes si vsakdana brez telefona ali tablice skoraj več ne moremo predstavljati, že skoraj vsak v svojem žepu nosi vsaj eno od "pametnih" naprav ... In zakaj te lastnosti in potenciala ne bi izkoristili tudi za krepitev vašega posla?

Ekipa spletnih razvijalcev z dolgoletnimi izkušnjami s področja oblikovanja in izgradnje spletnih strani bo ustregla vašim željam na področju razvoja mobilnih storitev.

Mobilne aplikacije dosegajo vse večjo uporabno vrednost tudi na poslovnih področjih. Vse več je podjetij, ki se odločajo v svoje poslovanje vključiti najrazličnejše »mobilne APP-e«. Na tak način lahko dosegajo vse večjo fleksibilnost in dostopnost, s tem pa omogočajo boljše in učinkovitejše sodelovanje med zaposlenimi in zunanjimi partnerji.

Aplikacije razvijamo na mobilnih platformah Windows Phone, Android in iOS, ki jih po vaših zahtevah povežemo z  najrazličnejšimi zalednimi informacijskimi sistemi.

Zaradi širokega nabora znanj in storitev lahko za vaš izziv poskrbimo celostno, od koncepta in kreativne zasnove pa vse do tehnične izvedbe in tudi promocije. 

Po vaših željah razvijamo:

  • Napredne poslovne,
  • marketinške,
  • zabavne ter
  • predstavitvene mobilne aplikacije.

Kontaktirajte nas na 02 88 79 780
Delite na:

Reference - Spletne aplikacije