Spletni marketing

Spletni marketing

Vaše obiskovalce pretvarjamo v zveste kupce vaših izdelkov in storitev

Spletno oglaševanje na digitalnih kanalih je ključ do prepoznavnosti, večjega obiska in posledično povečanja vaše spletne prodaje. Vašo blagovno znamko želimo razumeti in skupaj z vami poiskati rešitev, ki bo prepričala vaše obiskovalce spletnega mesta in ostalih družbenih omrežij.

Pri analiziranju spletnih mest in družbenih omrežij nikoli ne ugibamo – zanašamo se na podatke. Pri doseganju ciljev spletnega oglaševanja ima eno ključnih vlog spletna analitika, ki pripomore do učinkovitejšega spletnega mesta in do uspešnih prodajnih akcij.

Dnevno analiziramo vaše obiskovalce spletnih mest, merimo rezultate oglaševalskih akcij, testiramo različne strategije, pišemo sveže zgodbe in vaše obiskovalce pretvarjamo v zveste kupce vaših izdelkov in storitev. 

Vodenje Facebook strani 

Pomagamo vam izkoristiti polni potencial vaše Facebook strani. Sledimo aktualnim trendom na področju družbenih omrežij in pripravimo učinkovito analizo in strategijo. Poskrbimo za oblikovanje kakovostnih objav, vsebino prilagodimo vaši ciljni skupini in vzpodbujamo konstantno interakcijo med vami in vašimi ciljnimi skupinami. 

Uspešno vodimo vašo Facebook stran, ki povečuje odzivnost vaših Facebook oboževalcev in ustvarja uspešne Facebook zgodbe. 

Facebook in Goodle Ads oglaševanje 

Sledimo aktualnim trendom na področju spletnega oglaševanja in dosegamo zastavljene cilje. Ustvarjamo kreativne kampanje, ki vzpodbujajo pozitivno interakcijo med vami in vašimi ciljnimi skupinami. Z natančno izbrano ciljno skupino, zanimivo vsebino lahko hitro in učinkovito razširimo krog vaših potencialnih strank, izboljšamo vidnost na spletu in povečamo vašo spletno prodajo

Optimizacija spletnih mest (SEO) 

Optimizacija spletnih mest (SEO) je eden ključnih elementov uspešne strategije digitalnega marketinga. Z optimizacijo spletnih mest (SEO) izboljšujemo vidnost vašega spletnega mesta na spletu in vam tako pomagamo pridobiti več ciljnih skupin. Optimizacijo spletnih mest (SEO) zagotavljamo s temeljito analizo vaše spletne strani ali trgovine, tehnično analizo, z naprednimi tehnikami in metodami za izboljšanje spletne vidnosti in boljše uporabniške izkušnje, izborom pravih ključnih besed in zanimivo vsebino. 

Email marketing 

Pomembna oblika oglaševanja so tudi elektronska sporočila ali newsletter-ji. Email marketing je odlična izbira za tista podjetja, ki se ukvarjajo s spletno prodajo. Če v načrt trženja vašega podjetja ali vaših izdelkov do sedaj še niste vključili učinkovite e-mail kampanje, potem zamujate veliko priložnost za pridobivanje novih poslov. Masovno komuniciranje preko elektronske pošte zahteva poseben pristop, zato to delo za vas opravimo mi. 

Poskrbimo za:

 • vodenje email marketinga, 
 • izdelavo email predloge, 
 • pošiljanje e-novic, 
 • obveščaje obstoječe stranke.

Vse skupaj s ciljem še večje prepoznavnosti vašega podjetja.

Zakaj izbrati Skupino stroka.si

 • 15+ let izkušenj na področju spletnih rešitev 
 • 250+ zaključenih projektov s področja spletnih rešitev  
 • 80+ postavljenih spletnih trgovin  
 • 50+ zaključenih projektov na ključ 

Ekipo, ki ji lahko zaupate, sestavljajo:

 • 3 spletni strategi
 • 7 spletnih razvijalcev 
 • 4 grafični oblikovalci 
 • 3 strokovnjaki za digitalni marketing in pripravo vsebin
 • 5 sistemskih inženirjev

Kontaktirajte nas na 02 88 79 780
Delite na:

Reference - Spletni marketing