[ČLANEK] Zmagujeta produktivnost zaposlenih in učinkovitost dela

[ČLANEK] Zmagujeta produktivnost zaposlenih in učinkovitost dela

V današnji prilogi Časnika Finance, IKT informatorju, si lahko preberete zapis BPS strokovnjaka Roka Sobiecha, na temo učinkovitosti poslovanja organizacij in produktivnosti zaposlenih.

V članku je med drugim predstavljen referenčni primer vpeljave orodij za poslovno obveščanje Power BI v podjetju Kograd IGEM. »S Power BI smo dobili orodje, ki nam omogoča takojšen dostop do vseh želenih podatkov brez dodatnega dela in predhodne priprave, ter hkrati avtomatizirali proces obdelave podatkov, ki se je prej izvajal ročno. Tako smo prihranili ogromno časa, poleg boljše dostopnosti podatkov pa je boljša tudi produktivnost zaposlenih,« je ob zaključku projekta povedal Andraž Slivnik, vodja informatike v podjetju Kograd IGEM.

Povezani članki:

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.