[AKCIJA] 100 € vračila ob nakupu PANTHEON licence

[AKCIJA] 100 € vračila ob nakupu PANTHEON licence

Mnoga podjetja, ki so poprej povečini poslovala papirno, so bila v času pandemije vsaj del svojega poslovanja primorana preusmeriti v digitalno. Veseli smo, da se je za mnoge kot prava izbira izkazal program PANTHEON. Ta se je uporabnikom v prvi vrsti približal s stabilnostjo, naprednimi funkcionalnostmi in široko prilagodljivostjo.

Kljub temu, da uporaba digitalnih orodjih prispeva k večji učinkovitosti, pa se zavedamo, da se tukaj izzivi za podjetja še ne končajo. Različni podporni ukrepi in druge vrste pomoči resda prispevajo k manjšanju negativnih posledic pandemije, a se obenem zavedamo, da je vsaka spodbuda dobrodošla.

Z namenom, da prispevamo svoj delček k okrevanju in krepitvi gospodarstva, smo podprli iniciativo podjetja DATALAB. Do konca junija boste tako obstoječi ali bodoči uporabniki programa PANTHEON dobili povrnjenih 100 € za vsako kupljeno licenco PANTHEON.

Kaj to pomeni za vas?

Če se odločite za nakup ene od licenc PANTHEON tipa MF, ME, SE ali RE v obdobju od 1. 6. 2021 do 30. 6. 2021, boste prejeli vračilo v znesku 100 € za vsako licenco.

 

Kontaktirajte nas in izkoristite akcijo že danes! »

 

Splošni pogoji akcije

- Akcijska ponudba velja od 1.6.2021 do 30.6.2021.
- Ob nakupu PANTHEON licenc tipa MF, ME, SE in RE vam za nakup vsake licence povrnemo 100 EUR + DDV.
- Vračilo 100 EUR se izvrši preko izdanega računa s strani podjetja, ki je kupilo licenco. Račun se izstavi na podjetje Datalab SI d.o.o..
- Akcijska ponudba velja za nakup PANTHEON licenc, najem licenc preko PANTHEON Gostovanja v akcijsko ponudbo ni vključeno.
- Akcijska ponudba PANTHEON licenc velja za nove in obstoječe uporabnike.
- Akcijske ponudbe se med seboj izključujejo.

 

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.