Dokaz, da je kriza lahko priložnost za uspeh

Dokaz, da je kriza lahko priložnost za uspeh

Poznamo rek, da je kriza priložnost za pogumne. K temu verjetno lahko brez slabe vesti dodamo, da jo lažje prebrodijo podjetja, ki sledijo tehnološkim trendom in vlagajo v avtomatizacijo in digitalizacijo svojega poslovanja.

Odličen primer je podjetje Innoduler, ki je v za mnoge težkih časih prepoznalo možnost za rast in razvoj. V času krize ima celo več naročil kot kdaj koli prej v svoji dolgi zgodovini. Kot pravi direktor in solastnik podjetja Jernej Duler, Innoduler veliko pozornosti pri delu usmerja k uporabi naprednih tehnologij: »Inovativnost in kakovost sta vodili delovanja in temelj vseh procesov v našem družinskem podjetju Innoduler d.o.o.. V zadnjem letu smo postavili nov tehnološko razvojni center in vpeljali robotsko tehnologijo dela. Svoje poslovanje uspešno širimo po tujini in zaradi povečanega obsega dela iščemo nove sodelavce, ki se bodo pridružili ekipi pretežno mladih zaposlenih.«

Skrbništvo za uspešno dolgoročno sodelovanje

Sodelovanje Skupine stroka.si in podjetja Innoduler na področju upravljanja informacijske tehnologije traja že vrsto let in temelji na sklenjeni pogodbi o skrbništvu. Z drugimi besedami to pomeni, da se v podjetju Innoduler, ko potrebujejo pomoč, nasvet ali nadgradnjo, obrnejo na nas. Tomaž Aplinc, vodja oddelka Sistemski inženiring v Skupini stroka.si, ob tem poudarja, da je »našim pogodbenim strankam vedno na voljo ista oseba, zato v vsakem trenutku vedo, koga morajo poklicati in kaj lahko pričakujejo

 

Vse, kar morate vedeti o pogodbenem sodelovanju in konceptu skrbništva »

 

O konceptu skrbništva in zadovoljstvu s sodelovanjem med Skupino stroka.si in podjetjem Innoduler Jernej Duler dodaja: »S Skupino stroka.si že vrsto let izvrstno sodelujemo in se obenem zavedamo, da nam lahko informacijska tehnologija močno olajša delo ter zagotovi varno in tehnološko stabilno poslovanje. Za nas skrbi izkušen strokovnjak oziroma skrbnik, ki nam je na voljo, kadar ga potrebujemo. Ta prav tako zagotavlja, da smo na tekočem z novostmi in da naše poslovanje poteka nemoteno.«

Trg je neizprosen

Koledarsko leto 2020 je jasno pokazalo, da lahko podjetja, ki sredstva in čas vlagajo v tehnološki razvoj, na podlagi tega zgradijo prednost pred konkurenco. Ker organizacije najbolje delujejo takrat, ko vsak njihov član opravlja delo, ki ga obvlada, pa velja skrb za informacijsko tehnologijo prepustiti nam. Zakaj? Ker vsakodnevno spremljamo trende in tehnološke novosti, se redno izobražujemo in zaradi svojih dolgoletnih izkušenj znamo odgovoriti na vaše izzive. Ob soočanju s težavami vam bomo takoj priskočili na pomoč in tako pripomogli k uspešnemu poslovanju. 

 

Prepustite nam skrb za informacijsko tehnologijo »

 

Innoduler – družinska tradicija, prepletena z inovativnim duhom

Podjetje Duler je pred več kot 35 leti v svoji obrtni delavnici ustanovil Matjaž Duler. Podjetju je do danes uspelo ustvariti ugled v okolju, v katerem deluje, in pridobiti dolgoročne poslovne partnerje. Nedavno se je iz Pameč razširilo v Šentjanž, kjer je vzpostavilo nov tehnološko razvojni center. Po tem, ko je v solastništvo podjetja vstopila avstrijska družba Innofreight, se je podjetje Duler preimenovalo v Innoduler. S pomočjo novega poslovnega partnerja so naročila po celotni Evropi močno poskočila in iz meseca v mesec podirajo rekorde. Innoduler zaposluje okoli 70 strokovnjakov, a namerava zaradi hitrega in uspešnega razvoja v prihodnosti svojo ekipo še izdatno povečati. Svojim partnerjem zagotavlja celovite rešitve, ki zadovoljujejo potrebo po zvarjenih strojnih delih. Več o podjetju najdete na www.innoduler.com.

 

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.