Drzno. Inovativno. Povezovalno.

Drzno. Inovativno. Povezovalno.
Ob koncu leta 2018 beležimo 25. obletnico delovanja podjetja. Veseli smo, da vztrajate z nami in da smo skupaj postavili inovativno, močno in stabilno podjetje. Z vami želimo rasti še naprej, vam pomagati spoznavati informacijsko tehnologijo in možnosti, ki jih le-ta prinaša. 

Pri pogledu v prihodnost pa se ne oziramo samo nase - na tehnologijo in posel. Podpora širšemu okolju in s tem društvom ter posameznikom je naš način delovanja že od samega začetka poslovanja. Letos smo se odločili, da razveselimo otroke, ki se zdravijo na Kliničnem oddelku za otroško hematologijo in onkologijo Pediatrične klinike v Ljubljani in namenimo sredstva društvu DEBRA Slovenija za pomoč pri lajšanju težav bolnikom z bulozno epidermolizo. 

S pogledom na sočloveka in okolje ter še bolj drzno zremo v inovativno prihodnost.  

Hvala za zaupanje in sodelovanje.

Srečno in povezovalno 2019!

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.