[IT LJUDEM] Delavnice za izboljšanje produktivnosti dela - za udeležence projekta RRA Koroška

V preteklih tednih smo za Regionalno razvojno agencijo za Koroško izvedli več delavnic v okviru projekta »Podjetno v svet podjetništva«. Udeleženci so se med drugim spoznali tudi s sodobnimi orodji za izboljšanje poslovanja in s tem doseganjem večje učinkovitosti dela.

Ključno vlogo za doseganje večje produktivnosti dela v organizacijah ima pri tem učinkovita izraba informacijskih orodij. V Skupini stroka.si pri doseganju večje storilnosti pomagamo v okviru Business Productivity Specialist (BPS) storitve, ki predstavlja celovito rešitev za uspešnejše poslovanje podjetij; ne le implementacije IT rešitev oz. orodij, temveč tudi pridobivanje znanj za njihovo učinkovito izrabo. 

Mlade podjetnike na Regionalni razvojni agenciji za Koroško smo tako poučili o učinkoviti rabi orodij:

Z dosledno izrabo informacijskih orodij lahko podjetja namreč občutno zmanjšajo porabo delovnega časa za neproduktivne aktivnosti..Raziskave so namreč pokazale, da zaposleni v Sloveniji porabijo več kot polovico svojega delovnega časa ravno za t.i. kradljivce časa, kot so telefonski klici, organizacija sodelovanja med zaposlenimi, iskanje informacij za delo, odgovarjanje na elektronsko pošto, podvajanje dela itd..

Koliko delovnih ur pa zapravijo vaši zaposleni/sodelavci?

Pri iskanju odgovora vam lahko pomaga BPS strokovnjak Skupine stroka.si.

Več informacij o BPS storitvi si lahko ogledate  TUKAJ »  ali rezervirate obisk BPS strokovnjaka preko spodnje povezave.

Želim rezervirati obisk BPS strokovnjaka

Povezani članki:

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.