[IT LJUDEM] Z vitko proizvodnjo do še učinkovitejšega poslovanja

[IT LJUDEM] Z vitko proizvodnjo do še učinkovitejšega poslovanja

Ohranjanje zadostne konkurenčnosti na trgu je vse več podjetij prisilo v spreminjanje lastnega poslovanja. Pri oblikovanje poslovne strategije podjetja ne smemo spregledati t.i. digitalizacije poslovanja, ki vpliva na mnogo stvari: naročnike, kupce, nastop na trgu, razvoj poslovanja, poslovne modele,…

Ključno pri digitalni transformaciji podjetja je, da predvidimo in se pravočasno odzovemo ter prilagodimo na spreminjajoče trende na trgu. Edino na tak način lahko ohranimo konkurenčno prednost pred ostalimi tekmeci na trgu.

Z izzivom digitalizacije poslovanja se je soočilo tudi podjetje TRO d.o.o., eden največjih proizvajalcev industrijskih nožev ter lesno-obdelovalnega orodja v Evropi, ki se lahko pohvali z izvozom izdelkov v kar 54 držav po svetu. Za ta izziv so izbrali zanesljivega IT partnerja, Skupino stroka.si

Med dosežke podjetja so vtkana predvsem nenehna vlaganja v posodobitev strojne opreme, informacijsko tehnologijo, razvoj človeških zmogljivosti, izobraževanje zaposlenih, razvojno raziskovalno delo ter vzpodbujanje inovativne klime.

Preberite, kaj je ob tem zapisal direktor podjetja TRO, Sebastijan Suhovršnik. 

Image

"S Skupino stroka.si smo se prvič srečali, ko smo iskali zanesljivega partnerja za pomoč pri menjavi SBS strežnika ter registrarja Microsoftovih produktov. Tako smo že pred leti z njihovo pomočjo posodobili strojno opremo in prešli na oblačno platformo Office 365."  
Preberite si celotno izjavo »

Povezani članki:

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.