Izboljšana informacijska varnost za podjetje in zaposlene

Izboljšana informacijska varnost za podjetje in zaposlene

»Zaradi naraščajočega števila hekerskih napadov in drugih incidentov v zadnjih letih smo v našem podjetju prepoznali potrebo, da okrepimo kibernetsko varnost. Obrnili smo se na Skupino stroka.si, s katero na področju vzdrževanja strežniške infrastrukture uspešno sodelujemo že približno 20 let. Projekt, ki je potekal v okviru razpisa Spodbude za digitalno transformacijo MSP (P4D 2019-2023), je bil skoraj v celoti izveden preko aplikacije Microsoft Teams. Ta nam je omogočala, da smo imeli na enem mestu zbrane vse potrebne informacije in da smo bili sproti obveščeni ter usklajeni glede dela na projektu. Vse niti je povezovala projektna pisarna Skupine stroka.si ob uporabi orodja Microsoft Planner.«

Janez Rihter, direktor, Rihter d.o.o.

 

Preverite, kako se že danes kar najbolje zaščititi pred vdori v informacijsko okolje podjetja »

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.