Ko je spletna stran točno takšna, kot si jo zamisli naročnik

Ko je spletna stran točno takšna, kot si jo zamisli naročnik

“S Skupino stroka.si že vrsto let dobro sodelujemo in se na njo z veseljem obračamo. Z ekipo strokovnjakov, ki deluje na področju izdelave spletnih strani, spletnih trgovin in digitalnega marketinga, smo zelo zadovoljni. Posebej bi poudarili njihovo odzivnost, pripravljenost za skupno iskanje rešitev in prijaznost. Med drugim smo jim zaupali projekt izgradnje spletne strani Polyflip.eu. Komunikacija je potekala odlično, dostavili pa so točno takšno rešitev, kot smo si zamislili. Prav tako smo bili navdušeni nad izvedbo evalvacije po projektu s strani projektne pisarne, ki ima dobro zastavljen sistem in je res vrhunsko organizirana.“

Fakulteta za tehnologijo polimerov

 

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.