Koronavirus: pomembne informacije za stranke, partnerje in dobavitelje

Koronavirus: pomembne informacije za stranke, partnerje in dobavitelje

V Skupini stroka.si smo z vso resnostjo pristopili k zmanjšanju širjenja okužb in dosledno upoštevamo ukrepe države, saj nam je varnost in zdravje naših kupcev ter zaposlenih na prvem mestu.

V skladu s priporočili in sprejetimi ukrepi s strani države, velika večina naših zaposlenih do preklica opravlja delo od doma – s tem smo omogočili nemoteno delo in polno operativnost naših zaposlenih tudi v bodoče.

V kolikor je potrebna fizična prisotnost naših strokovnjakov v vašem podjetju, jo bomo po uskladitvi zagotovili in hkrati poskrbeli za varnost in izvajanje preventivnih ukrepov. Vsem pogodbenim strankam še dodatno zagotavljamo, da bomo izpolnjevali vse v pogodbah opredeljene obveznosti in poskrbeli za izdobavo naročene opreme.

V Skupini stroka.si kljub težkim in negotovim razmeram še naprej skrbimo za čim učinkovitejšo podporo in izvajanje dnevnih projektov do naših strank, nemoteno nadaljujemo z izvajanjem razvojnih in inovativnih projektov.

Za vsa vprašanja ali v primeru potrebe po pomoči za zagotovitev oddaljenega dela za vaše zaposlene, so vam na voljo naši obstoječi komunikacijski kanali in vabimo vas, da nam pišete na že znan e-naslov ccc@stroka.si ali pokličete na tel. št. 02 88 79 780.

Hvala za zaupanje, ostanite zdravi in v dobri kondiciji.

Ekipa Skupine stroka.si

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.