Na NT konferenci v družbi s Si.mobil-om.

Na NT konferenci v družbi s Si.mobil-om.

Poleg sodelovanja v konferenčnem delu letošnje NT konference se Skupina stroka.si predstavlja tudi v družbi z najnaprednejšim mobilnim operaterjem – družbo Si.mobil.

Več kot 100 strokovnjakov bo na letošnji NT konferenci  predavalo o številnih novostih in rešitvah, ki vodijo v bolj učinkovito poslovno okolje. Med drugim nas lahko obiščete tudi na predstavitvi celovitih mobilnih rešitev na enem mestu, ki jo za vas pripravljata Si.mobil in Skupina stroka.si.

Ne zamudite pa tudi našega samostojnega predavanja »Microsoftove oblačne storitve - vrhunska podpora vašega poslovanja«, kateremu lahko prisluhnete v torek ob 11.00 uri.

Več o predavanju »

Povezani članki:

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.