NOVO: Mobilni kalkulator tolerančnih območij in prilegov

NOVO: Mobilni kalkulator tolerančnih območij in prilegov

Brez mobilnih naprav si skorajda že težko predstavljamo naš vsakdan. Spremljajo nas tako rekoč na vsakem koraku, na njih prebiramo elektronsko pošto, brskamo po internetu in še kaj.

Nekatere jih s pridom izkoriščajo že tudi za poslovne namene, v kolikor še ne, pa o tem vsaj razmišljajo. Izbrane delovne procese lahko namreč z njihovo uporabo bistveno pohitrimo in ne nazadnje tudi izboljšamo. Zagotovo se boste strinjali s trditvijo, da lahko boljšo produktivnost dosežemo prav z uvedbo učinkovitih informacijskimi pripomočkov, ki so nam v pomoč in so nam vedno pri roki.

In prav takšen, povsem enostaven, a izredno učinkovit pripomoček vam predstavljamo tokrat - mobilno aplikacijo "ISO Tolerance in prilegi".

"ISO tolerance in prilegi" je prva mobilna aplikacija na slovenskem tržišču za iskanje tolerančnih stopenj z mejnimi odstopanji izvrtin in čepov v elektronski obliki, za uporabo v profesionalnih ter izobraževalnih tehniških okoljih. Na podlagi vnosa najrazličnejših nominalnih velikosti, aplikacija v trenutku poda informacije o tolerančnih območjih z mejnimi odstopanji, brez potrebnega brskanja po tabeli. Uporaba aplikacije je povsem preprosta, za pričetek uporabe je potrebna le namestitev na vaš mobilni telefon ali tablico. Več o pripomočku "ISO tolerance in prilegi" »

Kakšna je cena aplikacije?

APP je v osnovni različici na voljo popolnoma BREZPLAČNO zato ga preizkusite še danes. Prenesite si aplikacijo iz spletne tržnice GooglePlay.

PRENESI si aplikacijo BREZPLAČNO  »

Se pogosto soočate s ponavljajočimi se opravili, ki so še vedno »na papirju«?

Zaupajte nam vaš izziv. Pustite sporočilo preko povezave in dovolite da vam brez dodatnih obveznosti svetujemo »

Povezani članki:

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.