[OBVESTILO] Nedelovanje e-Računov v Datalab Pantheon-u (5.1.2016 POJASNILO)

Obveščamo vse uporabnike Datalab Pantheon programske opreme, da zaradi napake v delovanju Pantheona (popravek za zakonodajne spremembe - zahteve pri pošiljanju e-računov)  trenutna funkcionalnost ne omogoča uspešne dostave e-računov proračunskim uporabnikom. Težava nastaja zaradi dodatnih kontrol, katere pa ponudnik programske opreme, podjetje Dalatab d.d.,  že odpravlja.

Uporabnikom priporočamo, da do nadaljnjega ne pošiljajo e-računov proračunskim uporabnikom.

Hvala za razumevanje.


5.1.2016 - Pojasnilo navezujoče se na (ne)delovanje dostave eRačunov proračunskim uporabnikom
(Datalab okrožnica, 5.1.2016)


Po zakonu je obvezen podatek Vezni dokument, ki je v pravilu naročilnica ali pogodba o sodelovanju s proračunskim uporabnikom. V kolikor podatka ni vnesenega pri »Vezni dokument 1« in »Opombe dokumenta« , bo sistem zavrnil eRačun.

Funkcionalnost pošiljanja e-računov proračunskim uporabnikom je mogoča samo v verziji 5569.60 ali novejši.
Povezani članki:

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.