[OBVESTILO] Novosti v licenčni politiki Datalab Pantheon

V preteklih dneh smo bili z okrožnico s strani Datalab d.d. obveščeni o spremembi cen in novostih v licenčni politiki programske opreme Datalab Pantheon. Za več informacij o spremembah cen smo vam na voljo v našem Customer Care Centru. Vsebino okrožnice si lahko preberete spodaj.


SPREMEMBA CEN IN LICENČNE POLITIKE S 1.1.2016

Vsem uporabnikom SE licence bo s 1.1.2016 omogočena brezplačna nadgradnja na ME licenco.

Dodatne funkcionalnosti, ki vam jih prinaša nadgradnja na ME licence so sestavni del ZEUS modula (poslovna analitika), s katerim si boste zagotovili novo kvaliteto vašega poslovanja na področjih:

  • Načrtovanja: pomoč pri pripravi poslovnih načrtov, letnih planov in primerjavo med načrtovanim in realiziranim poslovanjem.
  • Poročanja: oblikovanje poročil o poslovanju na tedenskem, mesečnem in letnem nivoju z obveščanjem preko elektronske pošte in izdelavo letnih poročil.
  • Poslovne analitike: v obliki vrtilnih tabel, tabel in grafov z neposrednim dostopom do izvornih podatkov in dokumentov (podatkovno rudarjenje).
  • Hitrega pregleda poslovanja: nadzorna plošča z grafi, števci, kazalniki in ostalimi pomembnimi informacijami.
  1. Računovodska konzola, kot drugi pomembni del ME licence, omogoča avtomatizacijo knjigovodskih postopkov, opozorila na napake, pregled opravljenega dela. Namenjena je predvsem učinkovitejšemu delu računovodskih servisov.
  2. Omejili bomo tudi število podjetij, ki se lahko vodijo s PANTHEON LX, LT, RE in SE licenco na 3 podjetja (baze). Za ME, GE in MF licenco ostaja število baz neomejeno. Omejitev števila baz bo aktivno z marčevsko nadgradnjo.
  3. Za vse, ki imate v gostovanju licence, za katere ste baze podatkov prenesli od svojih računovodskih servisov, velja cena »Gostovanja«.

Spremembe cen bodo veljavne s 1.1.2016.

Cene PANTHEON licenc smo delno uskladili z inflacijo, ki znaša od zadnje spremembe v začetku leta 2006 21,2 %. Povprečni dvig cen znaša 18,5 %.

Cena ME licence je višja za 6,7 %. Cena letnega osveževanja znaša 21 % od vrednosti licence. Ob podpisu 5 letne osveževalne pogodbe se ohranja 15 % bonus , kar pomeni efektivno osveževanje v višini 17,85 %.

Cene najema licenc v gostovanju smo smiselno uskladili s cenami in osveževanjem kupljenih licenc ter delno povišali tudi zaradi robustnejše in zmogljivejše infrastrukture.

Nov cenik bo objavljen na spletni strani www.datalab.si od 1.12.2015 dalje.

Povezani članki:

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.