[OBVESTILO] Pripravite se na uvedbo davčnih blagajn - pravočasno

Uvedba DAVČNIH BLAGAJN se nepreklicno približuje. Nov zakon o davčnem potrjevanju računov vstopi v veljavo s 2.1.2016, izvajanje postopka potrjevanja računov in izdajanje računov v skladu s tem zakonom pa bo mogoče že decembra 2015. 

Ne čakajte na 2.1.2016.

V kolikor v vašem poslovanju poslujete z gotovino (izdajate gotovinske račune) vam svetujemo, da za nadgradnjo programske opreme Pantheon poskrbite čimprej. V mesecu decembru pričakujemo povečan obseg naročil in s tem daljše čakalne vrste kot običajno.

Ker želimo našim strankam omogočiti kar se da nemoteno poslovanje, vam svetujemo, da čimprej »rezervirate« svoj termin nadgradnje. 
S pravočasnim pristopom k nadgradnji vam bomo pripravili plan prehoda programske opreme na nov način izdajanja računov in s tem rezervacijo datuma nadgradnje. Ob enem pa s tem pridobite tudi dragocen čas za testno uporabo nove storitve in se s tem izognete morebitnim kasnejšim zapletom ob »živi« uporabi.

Kako si zagotovim pravočasno ureditev davčne blagajne v Pantheonu.

Vse kar morate narediti je, da nam preko spodnje povezave posredujete vaše podatke in počakate na klic iz naše Customer Care službe oz. vašega podpornika.

DA, želim rezervirati termin nadgradnje Davčne blagajne »

P.S: Rezervacija termina je možna tudi preko elektronske elektronske pošte Customer Care Centra.

Ne odlašajte, rezervirajte posodobitev čim prej in poskrbite za kar se da lažje in nemoteno poslovanje.

Za vas bomo prisotni tudi 9. Pantheon konferenci 19.novembra 2015 v hotelu Four Points, kjer vam bomo na voljo za dodatne informacije. Poiščite nas na stojnici.

CCC Skupine stroka.si
Skupina stroka.si | IT ljudem


 

Povezani članki:

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.