Odpiramo novo platnico naše skupne zgodbe in povezani zremo naprej

Odpiramo novo platnico naše skupne zgodbe in povezani zremo naprej

Bližamo se koncu edinstvenega leta, polnega zanimivih pripetljajev. Iz prav vsakega od njih lahko potegnemo nekaj pozitivnega ter pridobljene izkušnje izkoristimo pri premagovanju novih izzivov.  

Pred začetkom leta 2022 vam tako želimo, da vse niti povežete v skupno celoto. Naj ob tem poudarimo, da naša celota brez vas nikakor ne bi bila popolnjena, saj prispevate neprecenljiv doprinos k temu, da rastemo.

Ker se vam želimo zahvaliti v najlepši možni meri, smo za vas pripravili presenečenje, v katerem smo združili zvrhano mero inovativnosti.

Darilce smo zavili v QR-kodo, prevzamete pa ga tako, da z mobilnim telefonom poskenirate spodnjo kodo. 

Darilce smo zavili v oranžni gumb, prevzamete pa ga s pritiskom na gumb.

 

Pritisnite tukaj in prevzamite svoje darilce »

 

Sprehod po ključnih prelomnicah leta 2021

Leta resda označujejo pomembna poglavja v celotni zgodbi, a smo vseskozi mnenja, da je konsistentnost ključno ohranjati skozi daljše časovno obdobje. Smernicam, ki jih zagovarjamo, smo prav tako sledili v letu 2021. Ne glede na to je tudi z naše strani nekaj stvari, ki bi jih še posebej radi delili z vami.

Rast poslovanja in kolektiva

Veseli nas, da nam zaupate in da z nami pletete dolgoročne vezi. To nam omogoča, da nadaljujemo z rastjo poslovanja. Sorazmerno s tem smo izdatno povečali našo družino, ki so se ji pridružili novi zaposleni. Obenem smo vanjo sprejeli nov oddelek za digitalni tisk, ki našo ponudbo še dodatno nadgrajuje.

Združeni v inovativnosti

V teku so mnogi projekti, ki potrjujejo, da je inovativnost zapisana v našem DNK-ju. Sočasno se osredotočamo na širjenje nabora storitev, saj želimo strankam omogočiti, da praktično vse storitve, ki jih potrebujejo pri vpeljavi sodobnih in učinkovitih delovnih procesov, najdejo na enem mestu. Ker verjamemo, da povezovanje z različnimi deležniki prinaša dodatno vrednost, sodelujemo v društvih na lokalnem in nacionalnem nivoju, kot so GZS, SBC in Združenje Manager.

Priznanja za uspešno delo

Ob dobrem delu ne izostanejo niti nagrade. Počaščeni smo, da smo za inovacijo PracticeMED prejeli zlato priznanje za inovativnost, za odlično delo na področju poslovnega programa PANTHEON pa naziv »Datalab Partner leta«. Uvrstili smo se tudi med prejemnike certifikata najvišje bonitetne odličnosti AAA, ki potrjuje učinkovito in varno poslovanje.

Mi smo pripravljeni!

Verjamemo, da bomo s skupnimi močmi in kombinacijo sledenja viziji ter nenehnega prilagajanja na razmere še naprej krmarili z dvignjeno glavo. Naj se popotovanje po letu 2022 začne!

 

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.