Osredotočite se na svoje poslovanje, skrb za IT pa prepustite nam

Osredotočite se na svoje poslovanje, skrb za IT pa prepustite nam

Varno in nemoteno poslovanje

Rezultati raziskav zadnjih let so jasni: podjetja, ki sledijo tehnološkim trendom, so uspešnejša od tistih, ki v avtomatizacijo in razvoj poslovanja ne vlagajo. Novosti, ki se pojavljajo dnevno, zaposlenim močno olajšajo in pohitrijo delo, na drugi strani pa zagotavljajo varno in nemoteno poslovanje podjetja.

Težava se skriva v vprašanju, kako slediti vsem tem inovacijam in kako izbrati tiste, od katerih se lahko nadejamo koristi. Naj se s tem ukvarjajo zaposleni? Da, seveda če je podjetje dovolj veliko. V nasprotnem primeru gre za precej neracionalno ravnanje s človeškimi viri, saj se bodo ti pretežno ukvarjali z zadevami, ki podjetju neposredno ne prinašajo denarja. Še več, ob tem bodo svoje primarne naloge prisiljeni puščati bolj ob strani.

Skrbništvo s strani profesionalnih IT svetovalcev in podpornikov

Zakaj torej ne bi skrb za tehnološki razvoj poslovanja prepustili strokovnjakom, ki trende in tehnološke novosti spremljajo vsakodnevno, se redno izobražujejo in ki znajo zaradi svojih dolgoletnih izkušenj precej dobro odgovoriti na vaše izzive? Če še oklevate, še bolj pomemben razlog so morda partnerska podjetja, ki z nami na ta način že sodelujejo in so s takim razmerjem izredno zadovoljna.

Besede zadovoljnih uporabnikov

V podjetju Cleangrad sodelujemo samo z visoko usposobljenimi strateškimi partnerji. Med njimi je tudi podjetje Stroka produkt, ki nam zagotavlja celovito podporo pri poslovnem kot tudi pri infrastrukturnem vzdrževanju informacijskega sistema. Cenimo, da nam je ves čas na voljo skrbnik, ki pozna naše informacijsko okolje in se hitro odziva na naše želje in potrebe.Jernej Zupančič, direktor podjetja Cleangrad d.o.o.

»Skrbništvo s strani Skupine stroka.si nam omogoča, da sledimo trendom na področju informacijske tehnologije. Pri iskanju rešitev za naše izzive nam vedno predstavijo različne možnosti in ponudijo dovolj informacij, da lahko sami sprejmemo najboljšo možno odločitev. Všeč nam je njihova hitra odzivnost in celovit pristop pri reševanju težav.« Simeon Špruk, generalni direktor, Tekstina d.o.o.

»V mednarodni skupini SIKA in podjetjih znotraj korporacije že vsa leta ocenjujemo varnostno in drugo informacijsko infrastrukturo. Odkar sodelujemo s strokovnjaki Skupine stroka.si, ki skrbijo za naš napredek in razvoj na področju informacijske infrastrukture, se redno uvrščamo na vrh lestvice varnosti in posodobljenosti informacijskega sistema v naši regiji.« Roman Marolt, vodja financ in kontrolinga, skrbnik informacijskega sistema, Sika Slovenia

S Skupino stroka.si uspešno sodelujemo zato, ker je komunikacija z njimi hitra, enostavna in učinkovita, predvsem pa vedno vemo, na koga v podjetju se obrniti. Dolgoletno partnersko sodelovanje med družbama je logična posledica dejstva, da so bile njihove storitve vedno zagotovljene v pričakovanem časovnem roku.Tomaž Kaiser, direktor podjetja Stroj d.o.o.

Želim več informacij

 

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.