[PO SEMINARJU] Polna dvorana na seminarju »Z analitiko spremenite podatke v denar«

[PO SEMINARJU] Polna dvorana na seminarju »Z analitiko spremenite podatke v denar«

V četrtek, 22. oktobra 2015 smo v prostorih Microsoft Slovenija uspešno izvedli seminar »Z analitiko spremenite podatke v denar«. Polna dvorana slušateljev je dokaz, da je tematika, povezana z rešitvami za poslovno obveščanje (BI) več kot vroča in zaželena tema v poslovnih okoljih.

Rok Sobiech, Business Productivity Specialist ter Drago Brumen, P-seller za Power BI, sta vsak v svojem delu predavanja slušateljem predala s praktičnimi primeri podkrepljene informacije o poslovni analitiki, kako se jih lotiti ter kako jih podpreti z ustreznimi informacijskimi orodji. V ta sklop predavanja je sodila tudi predstavitev orodja PowerBI, ki predstavlja trenutno najučinkovitejše orodje za izdelavo kakovostnih in uporabnih analiz.

V sklepnem delu predavanje je sledil tudi povsem praktičen prikaz orodij na referenčnem primeru bonitetne hiše Bisnode. Marko Srabotnik, vodja prodaje poslovnih rešitev družbe Bisnode, je v živo predstavil koristne finančne in poslovne informacije ki jih potrebujemo za še boljše poslovno odločanje ter praktičen primer oplemenitenja teh informacij z orodjem Power BI.

Izjava obiskovalcev dogodka:

Pohvalil bi predavateljev za poudarek na funkcionalnosti uporabe orodij in ne toliko na teoriji, njihovo prijaznost ter pripravljenost za iskanje odgovorov na vprašanja. Vaša pot ima vizijo ter pogled v prihodnost. 
Darko P.

Ne spreglejte:

V kolikor ste zamudili naš seminar ali se ga niste mogli udeležiti, nič hudega, zaupajte nam vaše vprašanje in z veseljem se bomo odzvali nanj. 

Želim individualno predstavitev orodij Power BI »

V nadaljevanju si lahko ogledate tudi nekaj utrinkov iz dogodka.

Nagrajenci nagradne igre (za izpolnjen anketni vprašalnik)

  • Elvis Poropat, Sberbank banka d.d.
  • Anže Pivk ZIGGI d.o.o.

Čestitamo. 

Povezani članki:

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.