[PO SEMINARJU] S sodobnimi BI orodji do izboljšanja poslovanja in dobre bonitete

[PO SEMINARJU] S sodobnimi BI orodji do izboljšanja poslovanja in dobre bonitete

V začetku meseca decembra je v NLB Centru inovativnega podjetništva v Ljubljani potekal seminar o zmožnostih sodobnih BI orodij za izboljšanje poslovanja z naslovom »Dobra boniteta, ključ za dostop do financiranja in pridobivanja poslov« (v okviru: AKADEMIJE BUSINESS READY & INVESTING READY).

Na dogodku se je zvrstilo več predavateljev, med njimi tudi strokovnjak za poslovno analitiko (BI) v Skupini stroka.si, Drago Brumen, ki je udeležence seznanil z učinkovitimi »Business Intelligence« orodji. Slednja imajo ključno vlogo pri vsakodnevnih poslovnih odločitvah, kar posledično vpliva tudi na dvig bonitetne ocene.

Številna podjetja namreč razpolagajo z obsežnimi bazami podatkov in informacij, ki jih težko obvladujejo. BI orodja so tu, da ta del olajšajo. Napredna, a enostavna za uporabo, BI orodja omogočajo enostaven dostop do vseh podatkov, natančno pripravo ažurnih analiz ter hitro deljenje informacij in analiz z zaposlenimi. Dosledna uporaba BI orodij tako poenostavlja delovne procese in omogoča, da sprejemate pomembne odločitve hitreje in z manjšimi tveganji.

Spoznajte BI orodja in vse možnosti njihove izrabe tudi vi.
Več informacij si oglejte TUKAJ » ali nas kontaktirajte preko spodnje povezave.

Želim rezervirati obisk BI strokovnjaka »

Povezani članki:

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.