[POSEBNA PONUDBA] Brezplačen poslovni program PANTHEON in orodja za delo od doma

[POSEBNA PONUDBA] Brezplačen poslovni program PANTHEON in orodja za delo od doma

Podjetje DatalabSI je v času pandemije COVID-19 pripravilo posebne akcijske ponudbe in širok nabor ukrepov, ki bodo podjetjem omogočali nemoteno in varno poslovanje.

Poslovni program v oblaku PANTHEON GOSTOVANJE

Ponudba velja do 30.6. in vključuje: 1 (novo ali dodatno) licenco v PANTHEON Gostovanju brezplačno, vsaka nadaljnja 50 % ceneje PANTHEON

Gostovanje omogoča varno delo od doma. Podatki se stekajo v centralno točko v oblaku, zaposleni lahko od koderkoli izdajajo in pregledujejo račune, naročilnice, preverijo zalogo, pregledujejo, potrjujejo in izmenjujejo dokumente ter mnogo več.

Vsem novim uporabnikom bodo na voljo tudi brezplačna video in pisna navodila za uporabo orodij za digitalizacijo ter ugodni paketi za namestitev in podporo (20 % ceneje).

Orodja za digitalizacijo poslovanja

Ponudba v času akcije vključuje: brezplačno uporabo orodij za digitalizacijo poslovanja s katerimi bo vaše delo od doma enostavnejše:

eDokumentacija – orodje za upravljanje in shranjevanje dokumentov. Dokumenti so varno shranjeni v oblak, njihov pregled in upravljanje pa je omočen z dostopom iz oddaljene lokacije. Brezplačna uporaba do 31. 8. 2020.

eKnjižbe – Nič več pretipkavanja! Zajem podatkov iz papirnatega dokumenta v e-obliko.« Brezplačna uporaba do 31. 8. 2020.

eRačuni – Srednje in velika podjetja lahko brez začetnih stroškov in tveganj preizkusite storitev, mikro ali majhno podjetje pa lahko prihrani nekajmesečni strošek pošiljanja računov. Račune lahko pošljete kupcu v varen predal bizBox eNabiralnik ali prek bančnega kanala v njegovo eBanko. Vsi novi uporabniki eRačunov, ki še niso registrirani v bizBox nabiralnik lahko koristite brezplačno uporabo do 31. 8. 2020.

eHramba (certificirana eDokumentacija) – Certificirana eDokumentacija je hramba, ki dokument ob shranjevanju digitalno podpiše in časovno žigosa, nato pa ga shrani v arhiv ter varnostno kopira. Za vse nove uporabnike certificirane elektronske hrambe vam ob pogoju, da se zavežete k uporabi certificirane eDokumentacije vsaj za 1 leto, omogočamo brezplačno uporabo do 31. 8. 2020.

Storitve lahko že danes naročite na uporabniških straneh in pričnete z brezplačno uporabo. Vsem novim uporabnikom bodo na voljo tudi brezplačna video in pisna navodila za uporabo orodij za digitalizacijo ter ugodni paketi za namestitev in podporo (20 % ceneje).

Za dodatne informacije nam pišite na ccc@stroka.si ali pokličite na: 02 88 79 780.

 

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.