Poskrbimo za varnost vseh nas: ukrepi za omejitev širjenja okužb s COVID-19

Poskrbimo za varnost vseh nas: ukrepi za omejitev širjenja okužb s COVID-19

V Skupini stroka.si budno spremljamo epidemiološko sliko okuženosti s COVID-19 v Sloveniji in priporočila NIJZ-ja za zajezitev širjenja okužb.

V skladu s priporočili države smo se odločili, da bomo za delo zaposlenih uporabili sistem 14-dnevnega kolobarjenja. Naši zaposleni se bodo na delovnem mestu izmenjavali na 14 dni, s čimer bomo na delovnih mestih lahko dosledno izvajali preventivne ukrepe za varnost vseh nas. Ne glede na to, ali bo delo potekalo od doma ali v pisarni, bomo zagotovili nemotenost delovnih procesov in polno operativnost naših zaposlenih tudi v bodoče.

Vsem pogodbenim strankam zagotavljamo, da bomo izpolnjevali vse v pogodbah opredeljene obveznosti in poskrbeli za dobavo naročene opreme.

Tudi vse vas, naše stranke in partnerje prosimo, da sestanke, ki jih lahko izvedemo online, opravimo preko Microsoft Teamsov. V kolikor je potrebna fizična prisotnost naših strokovnjakov v vašem podjetju, jo bomo po uskladitvi seveda zagotovili in hkrati poskrbeli za varnost ter izvajanje preventivnih ukrepov.

primeru potrebe po pomoči za zagotovitev oddaljenega dela za vaše zaposlene smo vam z veseljem na voljo.

Povezani in v stiku ostajamo tudi preko naših dobro znanih komunikacijskih kanalov. Vabljeni, da nam pišete na elektronski naslov ccc@stroka.si ali pokličete na tel. št. 02 88 79 780.

Hvala za zaupanje in veliko zdravja,

Skupina stroka.si

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.