Potegujemo se za nagrado digitalnih presežkov: WEBSI Spletni prvaki 2015

Potegujemo se za nagrado digitalnih presežkov:  WEBSI Spletni prvaki 2015

Skupina stroka.si se je skupaj z naročnikom spletnega portala www.trajnostnaenergija.si, družbo Borzen, poteguje za naziv WEBSI SPLETNI PRVAKI 2015 v kategoriji »Družbeno odgovorni projekti«

Z 2.junijem je glasovanje odprto tudi za širšo javnost. WEBSI Glas ljudstva vam tako omogoča, da izberete zmagovalca v kategoriji Zmagovalec ljudstva, hkrati pa vaše ocene vplivajo na del (15 %) končne ocene vsakega prijavljenega projekta.

S tem namenom vas vljudno vabimo, da oddate vaš glas in s tem pripomorete k izpostavitvi našega dela in k doseganju večje prepoznavnosti omenjenega spletnega projekta.

GLASUJ za Skupino stroka.si in portal www.trajnostnaenergija.si »

Vsi, ki boste sodelovali v glasovanju, se potegujete tudi za privlačne nagrade s strani organizatorja WEBSI.

Več o nagradi WEBSI spletni prvaki »

Povezani članki:

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.