S pomočjo orodja Power BI do popolnega pregleda nad prodajo

S pomočjo orodja Power BI do popolnega pregleda nad prodajo

“Glavni cilj, ki smo si ga zadali pred začetkom projekta implementacije orodja Power BI, je bil povečati nadzor nad prodajnim procesom in sam proces tudi popeljati na višjo raven. Z našim izvajalcem, Skupino stroka.si, smo se lotili načrtovanja rešitve, ki bi nam v prvi vrsti omogočila bolj analitičen pristop k reševanju izzivov ter olajšala snovanje poročil. Ekipa strokovnjakov nam je v naslednjem koraku zagotovila transparentno poročanje v resničnem času, o uporabi platforme pa ustrezno izobrazila tudi naše zaposlene. Področje prodaje lahko zdaj natančno spremljamo tako na ravni posameznega posla kot na nivoju celotnega poslovanja Vaillanta v Sloveniji.”

Tomaž Bizjak, direktor, Vaillant d.o.o.

 

“Pred začetkom projekta nismo imeli urejenega analitičnega pregleda nad stanjem prodaje, zato smo želeli vzpostaviti platformo, ki bi nam pomagala spremljati ključne indikatorje. Za planiranje prodaje smo uporabljali Excel, za podporo procesom prodaje pa orodji ERP in CRM. Ekipa Skupine stroka.si je podatke iz omenjenih sistemov pripeljala na skupno mesto ter na podlagi opravljenega posnetka stanja in naših želja oblikovala nadzorno ploščo z izbranimi kazalniki. Po končani implementaciji je zaposlene usposobila za uporabo orodij Power BI in poskrbela, da so jim poročila s popolnoma svežimi podatki na voljo ves čas.”

Urban Pišlar, komerciala, Vaillant d.o.o.

 

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.