[SEMINAR] Vabilo na seminar: Možnosti za izboljšave v proizvodnji - četrtek, 22.9.2016

[SEMINAR] Vabilo na seminar: Možnosti za izboljšave v proizvodnji - četrtek, 22.9.2016

Vabilo na seminar – v četrtek, 22. septembra 2016 se bo odvijal strokovni seminar z naslovom Možnosti za izboljšave v proizvodnji.

Tehnološke izboljšave so gonilo razvoja. Čeprav se marsikdaj zdi, da so bile v podjetjih izčrpane že vse notranje rezerve, je vedno mogoče kakšen postopek izboljšati ali celo odpraviti.

  • Ali ste v vašem podjetju prepričani, da ste izvedli že vse možne racionalizacije v proizvodnji?
  • Ali imate težave pri planiranju proizvodnje zaradi pogostih sprememb v naročilih kupcev (spremembe rokov dobave, spremembe količin, spremembe asortimana ipd.)?
  • Ali imate težave pri planiranju proizvodnje zaradi izrednih dogodkov pri poslovanju (nepravočasna nabava materiala, nepričakovane bolniške, nepričakovane okvare strojev, zasedenost planiranih kapacitet ipd.)?

Vabimo vas na seminar, kjer vam bomo predstavili primere tehnoloških in informacijskih izboljšav, ki so jih uvedli v uspešnem proizvodnem podjetju. Svoje bogato znanje in izkušnje bo z vami delil tudi vodja Skupine stroka.si, g. Sandi Markon, ki vam bo predstavil, kako se lotiti projekta vpeljave informacijskih izboljšav, kako je potrebno najprej pregledati dosedanje delo in počistiti »navlako«, ki se je skozi leta nabirala, v naslednjem koraku jasno definirati zahteve informatizacije in se šele nato lotiti projekta nadgradnje ERP sistema, ki uporabnikom olajša delo.

Pridružite se nam v četrtek, 22. septembra 2016, s pričetkom ob 9.00 uri, na Gospodarski zbornici Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana, prvo nadstropje, dvorana C.

Več informacij o samem dogodku, predavateljih in predstavljeni vsebini najdete TUKAJ » 

Ne spreglejte:

Povezani članki:

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.